PDA

View Full Version: Traducator produs şi widget-uri CMS

brubros
19-01-10, 23:24
Rularea vBET 2.4.1 cu vBulletin 4.1 Rezultate obţinute într-o incapacitatea de a vedea parametrii de configurare ecran după ce faceţi clic pe un widget de "configura" buton. Cu toate acestea, în cazul în care vBET 2.4.1 este apoi cu handicap, apoi ecranul de configurare arata corect atunci când widget-ul de a "configura" buton este apăsat. Aceasta nu este o problema critica, dar m-am gândit că ar putea ajuta cu dezvoltarea de versiunea 4.x vBET.

vBET
21-01-10, 16:27
Multumesc pentru nota. Ne vom ocupa de acest lucru:)

vBET
23-01-10, 04:17
Am încercat acest lucru şi funcţionează ... Am fost configurarea de Admin CP. Te rog spune-mi ce să fac exact pentru a vedea această problemă? De asemenea, am deja testat pe versiunea cu unele bug-uri corectate, astfel încât este posibil ca aceasta a fost corectată prea.

brubros
23-01-10, 04:41
Probabil acesta a fost fixat. Aici este o legătură într-discuţie de către alţi utilizatori se confruntă cu aceeaşi problemă şi care ar putea fi de ajutor: vbulletin.com

vBET
23-01-10, 15:11
2.4.2 a fost lansat deja - vă rugăm să actualizaţi făcut şi check nu-l mai are loc:)

brubros
23-01-10, 17:50
Da, doar instalat 2.4.2 şi aceste probleme este fix. Vă mulţumim!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations