PDA

View Full Version: Rezolvate Probleme dezinstalarea vBET 3.2.2

bandido
01-01-10, 20:21
Buna ziua,

Am unele probleme atunci când încercaţi să dezinstalaţi vBET 3.2.2 (de asemenea, să apară în versiunile anterioare).

Doar pentru a înregistra, I a alerga un forum imens.

Am urmaţi aceşti paşi:

1. Du-te la AdminCP -> plugins & Produse -> Produse Administreaza.
2. Uninstall vBET -> Confirmare -> Da

Şi acum este nevoie de aproximativ 200 de secunde pentru a şterge din lista de plugin-ul lui.

Problema este că se arată în continuare acest lucru în coloana din stânga a AdminCP:

* [Vbenterprisetranslator_menu] * +
* [Vbenterprisetranslator_main] *
* [Vbenterprisetranslator_cache] *
* [Vbenterprisetranslator_flags] *
* [Vbenterprisetranslator_misc] *

Ca şi link-uri clickable.

Cum pot elimina acest lucru?

Salutari.

vBET
03-01-10, 01:07
Vă rugăm să eliminaţi fişierele de încărcat.

vBET
03-01-10, 02:23
De asemenea, vă rugăm să păstraţi legătura - am facut multe îmbunătăţiri de performanţă pentru 3.3.0 şi încă de planificare pentru a pus-o acolo fişierul cache:) Ar trebui să fie lansat la sfârşitul acestei luni.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1