PDA

View Full Version: Cumparare branding liber după ce am cumpărat versiunea normală?

Driven2Shine
30-07-11, 19:29
Aşa cum spune si titlul vreau să ştiu dacă este posibil să cumpere opţiunea de branding liber după ce am cumpărat versiunea normală.

Eu nu pot cumpăra atât, în acelaşi timp acum de aceea vreau să ştiu.

Mulţumiri

vBET
31-07-11, 12:34
Da, puteţi cumpăra BF pentru licenţă existente:) Pur şi simplu mergeţi la Descărcări dumneavoastră (http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php) pct. - acolo veti gasi toate licenţele şi pentru cei care nu sunt BF veţi găsi actualizare legătură într.

Nu trebuie să cumpere licenţe de noi - puteţi să faceţi upgrade doar existente, una din urmatoarele:) Iar costul va fi la fel ca atunci cand cumparati cabina într-o singură tranzacţie.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1