PDA

View Full Version: Bună, lucrari vBET pentru aceste!

El Caballo
22-09-10, 17:05
Bună, vom folosi vBET pentru VBulletin 4.0.5 şi funcţionează cu cele mai recente versiuni de addon-uri pe site-ul nostru!

Turnee şi scări
Vbookie
VB Credite Deluxe

Noi folosim peste 25 de suplimente, şi aşa mai departe vBET funcţionează cu toate. Am probleme cu Pro vorbesc intre ele, dar este, probabil, ceva ce facem greşit. Eu voi ruga mea co-fondator în cazul în care este ok să dea legătură într-aici, astfel încât să puteţi vedea. Şi avem un stil particularizat de piele şi VB4 stilul implicit. : D

vBET
22-09-10, 23:10
Am instrucţiuni de integrare pentru protopost pro - din păcate, ei nu acceptă cârlig global_complete, deci are nevoie de măsuri speciale de integrare, dificil, dar bine descris, greu de realizat şi confirmat de lucru, atunci când face în mod corespunzător:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations