Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 12

Wątek: łącza niestandardowe stronie szablonu

Członek

Default łącza niestandardowe stronie szablonu

Hi,

Musiałem utworzyć własny szablon od podstaw (moim pokładzie jest wysoce niestandardowe).

Wszystko działa bez zarzutu, z wyjątkiem, gdy użytkownik następujący link do sub-języka, linki do głównego języka (np. domain.com) są aktualizowane na stronie internetowej, że język, (np. domain.com / es /).

Jak mogę zmienić przepisanie specjalnego linku, aby można było utrzymać link do oryginalnej wersji językowej (angielski), przy zachowaniu głównego logo witryny za pomocą nowej linii do danego kraju stronie?

dzięki

MOGmartin

Członek

jeśli potrzebujesz przykład

1) przejdź do mojej płyty @ MOGmartin w SEO Forum, FREE SEO Tools & SEO Blog@seoforums.org
    2) kliknij na inny język
    3) kliknij z powrotem na angielski (pierwszy flaga).

Muszę ustawić, że aby przejść do tylko głównej stronie głównej.

dzięki

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Ja to widzę. Jakie zmiany wprowadzono w vBET szablon do wytwarzania flagi. Także - czy jeszcze żadnych vBET zmiany kodu?

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    Ja to widzę. Jakie zmiany wprowadzono w vBET szablon do wytwarzania flagi. Także - czy jeszcze żadnych vBET zmiany kodu?
    bez zmian na wszystkich, tylko stworzył zakodowanego szablon w html z języków chciałem, i wskazał je w odpowiednim katalogu:

czyli. Flaga hiszpanski = odwołują się do / es /
    flaga francuski = odwołują się do / fr /

Logika nie jest używany.

Członek

Quote Napisał MOGmartin View Post
    bez zmian na wszystkich, tylko stworzył zakodowanego szablon w html z języków chciałem, i wskazał je w odpowiednim katalogu:

Logika nie jest używany.
    nic? guz? pomóc??

itd.

Logika nie jest używany.
    Więc zmieniłeś się całkowicie na sposób generowania flag. Proszę zauważyć, że vBET generuje flagi URL normalnie dla nie przetłumaczonych stron i dla przetłumaczonych stron używa tam prefiks vbet_flag- który jest usuwany podczas śledzenia tłumaczenie (rozpoznanie flagi linki i nie dodać że kod języka). Zmieniono to i dlatego flagę dodał kodu języka.

Więc wróć do szablonu vBET i zmodyfikuj go, jeśli potrzebujesz, lub w swoim kodzie test istnieje $_REQUEST [ 'language'] i w tym przypadku dodać vbet_flag- na początku URL flagę (nie obraz - link wokół obrazu).

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    Więc zmieniłeś się całkowicie na sposób generowania flag. Proszę zauważyć, że vBET generuje flagi URL normalnie dla nie przetłumaczonych stron i dla przetłumaczonych stron używa tam prefiks vbet_flag- który jest usuwany podczas śledzenia tłumaczenie (rozpoznanie flagi linki i nie dodać że kod języka). Zmieniono to i dlatego flagę dodał kodu języka.

Więc wróć do szablonu vBET i zmodyfikuj go, jeśli potrzebujesz, lub w swoim kodzie test istnieje $_REQUEST [ 'language'] i w tym przypadku dodać vbet_flag- na początku URL flagę (nie obraz - link wokół obrazu).
    Witam, dzięki za odpowiedź.

I przyjrzał się kod ostatniej nocy, kulisy pracy, w jaki sposób dostosować ją ... Chyba będę nurkować ponownie.

problem z domyślnym szablonem jest, że z jakiegoś powodu wszystkie wysokości i szerokości są ustawione na zero, więc flagi tylko pojawiają się kropki.

wiesz dlaczego tak jest?

dzięki!

Martin
    Ostatnio edytowane przez MOGmartin; 16-09-10 W 16:41.

Członek

edytowane powyżej post do obejmują problem z domyślnych szablonów,

html I obecnie widzimy to height = "0" i width = "0" na wszystkie flagi .... ?

Członek

OK - znaleźć problem.

używasz clear.gif jak nazwa pliku link, jest to sprzeczne z clear.gif że czas wykorzystuje również.

I w pełni konfiguracji wszystkie atrybuty rozmiaru obrazu w vbseo, więc tworzy ten konflikt.

Polecam zmienić nazwę clear.gif w przyszłych wersjach.

edytowane powyżej post do obejmują problem z domyślnych szablonów,

html I obecnie widzimy to height = "0" i width = "0" na wszystkie flagi .... ?
    Szerokość i wysokość są zakodowane w postaci liczb: width = "16" height = "11"
    Więc to nie może być vBET błąd - być może niektóre inne mod jest analizowanie zdjęć.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •