Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: Błąd Google Bot

Członek

Default Błąd Google Bot

Text automatically translated from: German to: Polish
    Translated text
    Witam,

Otrzymałem w następujący komunikat z narzędzi Google dla webmasterów od Google:
    Googlebot napotkał podczas indeksowania witryny "http://www.2-wheel-planet.de/" problem.
    Googlebot znalazł na swojej stronie ogromną liczbę linków. Może to wskazywać na problem w strukturze adres URL witryny internetowej. Może wymagać Googlebot niepotrzebnie przeszukiwania wielu różnych adresów URL, które odnoszą się do treści identycznych lub podobnych, lub indeksowania części witryny, które nie są faktycznie przeznaczone. To Googlebot nie może indeksować całą zawartość witryny lub zużywają znacznie więcej przepustowości niż potrzeba.
    Aby uzyskać więcej informacji na ten temat
    Oto lista adresów URL próbki, które mogą powodować problemy. Należy pamiętać, że lista ta nie musi zawierać żadnych problemów adresów URL w witrynie.

Original text
    Ostatnio edytowane przez vBET; 13-09-10 W 14:13. Powód: bbcode

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Jestem sprawdzanie tych linków już teraz. Pelase powiedzieć masz zablokowany dostęp do nieodpowiednich stronach przez robots.txt (tj. do stron członkiem i tak dalej?)? Jeśli nie można znaleźć tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Wszystkie strony z tych linków są podzielone - w stopce therea jest dużo widoczny kod JavaScript. I wydaje się na każdy przetłumaczony strony na forum. Proszę powiedzieć, musisz aSISt z tym problemem - jeśli tak, proszę szczegóły dostęp PM. Nie jestem pewien, może to być przyczyną tej wiadomości Google, ale może to być związane.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 13-09-10 W 14:21.

OK - myślę, że może to być związane i może być przyczyną tego problemu. Należy pamiętać, że wszystkie strony formularza te linki mają niewielką ilość treści, więc w większości uwzględnione w tekście jest z tym podziałem skryptu. Dlatego Google widzi tych wszystkich stron, jak bardzo podobne. Rozwiązanie to powinno rozwiązać problem Google

Członek

\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e dziękuję za sprawdzenie. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Posyłam ci Admin Dostęp przez PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Dzięki! \u003cbr /\u003e

Idąc tam w kilka minut.

Właśnie odpowiednie dane dostępu, przybył tam, i nie ma problemu. To po prostu odszedł - Nie robiłem nic w kanalizacji ... W tej chwili nie jestem w stanie odtworzyć problem. Wydaje się, że już nie istnieje. Nie wiem, że niektóre zmiany konfiguracji został złożony przez administratorów.

Jeśli pojawi się ten problem ponownie proszę pisać tutaj. W tej chwili uważa się za rozwiązany.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •