Ostatnio edytowane przez vBET; 13-09-10 W 14:13. Powód: bbcode
Jestem sprawdzanie tych linków już teraz. Pelase powiedzieć masz zablokowany dostęp do nieodpowiednich stronach przez robots.txt (tj. do stron członkiem i tak dalej?)? Jeśli nie można znaleźć tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Wszystkie strony z tych linków są podzielone - w stopce therea jest dużo widoczny kod JavaScript. I wydaje się na każdy przetłumaczony strony na forum. Proszę powiedzieć, musisz aSISt z tym problemem - jeśli tak, proszę szczegóły dostęp PM. Nie jestem pewien, może to być przyczyną tej wiadomości Google, ale może to być związane.
Ostatnio edytowane przez vBET; 13-09-10 W 14:21.
OK - myślę, że może to być związane i może być przyczyną tego problemu. Należy pamiętać, że wszystkie strony formularza te linki mają niewielką ilość treści, więc w większości uwzględnione w tekście jest z tym podziałem skryptu. Dlatego Google widzi tych wszystkich stron, jak bardzo podobne. Rozwiązanie to powinno rozwiązać problem Google![]()
\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e dziękuję za sprawdzenie. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Posyłam ci Admin Dostęp przez PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Dzięki! \u003cbr /\u003e
Idąc tam w kilka minut.
Właśnie odpowiednie dane dostępu, przybył tam, i nie ma problemu. To po prostu odszedł - Nie robiłem nic w kanalizacji ... W tej chwili nie jestem w stanie odtworzyć problem. Wydaje się, że już nie istnieje. Nie wiem, że niektóre zmiany konfiguracji został złożony przez administratorów.
Jeśli pojawi się ten problem ponownie proszę pisać tutaj. W tej chwili uważa się za rozwiązany.