Kiedy przetłumaczyć stronę widzę to ogłoszenie. można go włączyć?
Kiedy przetłumaczyć stronę widzę to ogłoszenie. można go włączyć?
w tej chwili i ręcznie wstawione reklamy w szablonie, wykonaj następujące proces wstawiania auto, o którym wspomniałem w pm
ok, teraz mogę odtworzyć go na ciebie forum. Zostanie ona ustalona.
hello,
Naprawdę potrzebuję tego dostępu
hello,
Proszę zauważyć: Jeżeli wyłączysz vBSEO ten dodatek działa perfekcyjnie i tłumaczenie działa perfekcyjnie. Więc vBET działa normalnie, ale vBSEO złamał tym ogłoszeniu.
Znalazłem to: jeśli wyłączyć plugin global_complete VBSEO ten advert będzie dobry, więc ten hak jest konflikt.
Gdy używam print_log do dziennika widzę, że kiedy vBSEO jest włączona do mojej funkcji tłumaczenie dostaję $ output z tym złamane ogłoszenie. bez tej wtyczki (global_complete) to działa dobrze.
Mamy więc problem integracji.
Zauważyłem również, że używasz vBSEO 351 pl1 ale używam vBSEO 351 bez wersji pl1, więc muszę zaktualizować do wersji vBSEO pl1.
po, że będę je potwierdzić.
ehh, nadal nie mogę odtworzyć na moim forum testowym, więc nadal muszę dostęp do forum. Dzięki.
I wyłączone wszystkie ogłoszenia przez admincp-> z reklamy-> Menedżer przez wciąż widzę to ogłoszenie na forum? jak mogę ją wyłączyć? masz to ogłoszenie w szablonach?
Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 26-08-10 W 16:16.
rozwiązany.
To jest kwestia vBSEO, a nie vBET. Jest to zagadnienie global_complete haka vBSEO.
rozwiązanie (już zrobić na forum)
1. przejdź do admincp-> Wtyczki i Produkty-> Menedżer wtyczki
2. odnaleźć global_complete hak w vBSEO
3. zestaw do wykonania zamówienia 1001
4. zaoszczędzić
Testowałem go i linki vBSEO pracy dobre i tłumaczenie tego linki pracuje dobrze.
Pamiętaj:
po aktualizacji vBSEO należy zawsze ustawić to zlecenie wykonania na 1001
Proszę potwierdzić.