Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: vbet_guestcache zbyt duże dodać pustego polecenia w cpanel

Senior Member

Default vbet_guestcache zbyt duże dodać pustego polecenia w cpanel

vbet_guestcache zbyt duże dodać pustego polecenia w cpanel

Zajęło mi to 4 godziny na quad serwer sfałszowane, aby opróżnić (ręcznie) treści, jest to przesadzone i czuję, że pewnego rodzaju kompresji jest tutaj potrzebny i ze vBET pamięci podręcznej tabel i jeszcze jedno, jak o dodanie koloru przycisk do tego, aby w admincp?

odniesieniu

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

ok, ale dont zrozumieć exacly,

Piszesz, że nie masz opcji w admincp (emisja) lub zaproponować dodanie nowej funkcji? (Kolor przycisku)
    jeśli tak, jestem w ruchu cytatem funkcje żądanie

Senior Member

Zamiast opróżniania tabele ręcznie z mojego dmin można dodać opcję aby przepłukać go w admincp?
    Pozdrawiam

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Mamy już wniosek o zmniejszenie wielkości przypadku gości, a także dodać możliwość wyczyszczenia pamięci podręcznej bazy danych Admin CP - wszystkie przyjęte

Należy pamiętać, że w tej chwili do zmniejszenia gości cache można po prostu dodać więcej stron do zignorowania. I zmniejszenie pamięci podręcznej bazy danych, wystarczy zmienić czas cache żyć na mniejsze. Jednak w przypadkach, stoisko będzie miał negatywny wpływ na wydajność, ponieważ częściej wyniki wil być pobrane z Google, co zajmuje dużo więcej czasu.

Także - już napisałem to samo w wątku, gdzie było to już proponowane (dokładnie tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

PLEASE STOP SPAM! Ten wątek zostanie wkrótce usunięta - to jest wystarczająca, kiedy można umieścić informacje raz

Senior Member

Nie trzeba być niegrzeczny, ponieważ nie żyjemy w 1940 wiesz, a ja nie spam, jeśli ktoś odpowie szybszego nie byłoby konieczne powtarzanie tego w kółko, a ponadto mówimy o 2 różne rzeczy.

W innym wątku, że chcesz dokonać spłukiwania bazy danych nigdy nie mówił o ftp vbet_guestcache plik Deleter w admincp??

Jak o moich innych problemów przetłumaczone tytuły -> F.. ., Nadal czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam

Przepraszamy, jeśli wziął mój komentarz jako nieuprzejmość. Nie było moim zamiarem. Proszę mi wybaczyć za to. Chciałem was widoczne, aby nie pisać o samej kwestii w kilku miejscach, bo już poprosił Cię o tym wcześniej i wyjaśnił, że to tylko sprawia, że bałagan na forum i w naszym zespole, i dlatego mamy do czyszczenia takich rzeczy. Jeden wątek na jednej kwestii wystarczy. W przeciwnym razie mamy problemy z zarządzaniem i przypisanie go do naszych pracowników. Dlatego zrobiłem to śmiałe i w górnej przypadkach - już poprosił o nie pisanie samej informacji kilka razy (co na tym forum jest traktowane jako spam i co najmniej kilka innych, które znam też) i walczył, że pominięcia go przed . Po prostu nie chciał pominięcia go teraz.

Nawet teraz jestem budzi się o potwierdzenie, że jakieś inne 2 Odpowiedź przez jesteś naprawdę o jednej kwestii, czy nie (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705) ... I wisi tak od tygodni (tutaj piszesz, że jesteś wayting na naszą odpowiedź - patrz tam jesteśmy wayting dla Ciebie od 2 tygodni ). Pisanie kilka razy o jeden problem po prostu sprawia, że już do oceny nie szybciej. Więc po prostu przestań to robić, a jeśli masz problem - zrobić wątek o tym - tylko 1 - będziemy z tym poradzić. Dlatego musimy się o status wątek - aby upewnić się, czy coś jeszcze wymaga naszej uwagi, czy nie.

Jeszcze raz przepraszam, jeśli wziął mój komentarz nie jest zbyt dobrze I naprawdę dziękuję za komentarz na temat tego - Położę więcej uwagi, aby takie pytania bardziej delikatnie. Nadzieję, że możemy budować przyszłość stosunków ze zrozumieniem i uczucia dobrego

O sprawach, które są wciąż - pod linkiem proszę potwierdzić to jest taki sam problem jak w innych naszych wątku. I 2 jeden wyślij wymagane dane, które po prostu pytanie o wczoraj. Byłem na wakacjach nad morzem, więc nie był w stanie rozwiązać wszelkie problemy i Kamil pracował w wielu sprawach w tym samym czasie. Teraz, kiedy jestem z powrotem trzeba to zrobić szybko

I masz rację - nie nie napisał o Admin cache CP rozliczeń wcześniej. Było już pytanie w innym wątku przez kogoś innego, więc ustawić tu status już zaproponowane.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •