Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: Inny widok

Junior Member

Default Inny widok

Text automatically translated from: German to: Polish
    Translated text
    Witam,
    Teraz mam pierwszy poczcie lub w innym języku rozpoczęto.
    Nie wszyscy członkowie mają zapoznać się z ogłoszeniami i zrozumiałe symbole.

Chciałbym tłumaczonych tekstów w innej reprezentacji.
    1-cia Oryginalny
    2-ga Tłumaczenia - z flagami

Być może z opcji w Panelu sterowania, aby określić, czy oryginalny lub po prostu chcesz zawsze zobaczyć po naciśnięciu ikony.

Dziękuję
    Chrześcijański
    Original text

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Wspaniałe wiadomości jest vBET jest pełni konfigurowalne Wszystko co musisz zrobić, to znaleźć w szablonie o nazwie Admin CP vbenterprisetranslator_inpost_translate i dokonać wszystkich zmian należy Odgrywa ona jako przykład sam, więc powinno być łatwo

Junior Member

Podoba mi się ten pomysł. Czasami nawet nie wiem w jakim języku flagi należy.

Inna uwaga, możemy szablony vBET zgrupowane? dzięki!

Quote Napisał dai-kun View Post
    Podoba mi się ten pomysł. Czasami nawet nie wiem w jakim języku flagi należy.

Inna uwaga, możemy szablony vBET zgrupowane? dzięki!
    W obrazie ">" masz opis, z którego do którego. Zaleca się, aby nie umieszczać go w czystego tekstu - w takim przypadku Google będzie korzystała z tego tekstu w indeksowania i będzie to widoczne w RSS - i to nie o to chodzi. Chodzi o to, aby przeczytać wiadomość w Twoim języku. Czy to naprawdę ważne i które wiadomość została napisana? Wiesz, że w niektórych innych twój kapelusz. I możesz to sprawdzić, jeśli nie uznają flagi, jeśli czujesz, że ważne jest dla Ciebie.

Jak to było opisane - można zmienić szablon, co chcesz, ale należy pamiętać, że np. niektóre kanały RSS pokazuje tylko 2 pierwszych zdań tekstu. Czy to jest naprawdę dobry, aby pokazać jakiś tekst z szablonu, lub lepiej jest pokazać tekst z post? ...

Co masz na myśli przez szablony grupowania?

Junior Member

Quote Napisał vBET View Post

Co masz na myśli przez szablony grupowania?
    Tworzenie wtyczki:
    $ Tylko ['vbenterprisetranslator'] = $ vbphrase ['vbenterprisetranslator_menu'];
    Grupowania szablony szablony edycji, tak nie ma zbyt wielu wymienionych, aż dojdziesz do ich edycji, które następnie można je rozwinąć.
    Ostatnio edytowane przez dai-kun; 08-11-09 W 03:11.

Nie ma problemu - zostaną uwzględnione w następnej wersji

Wydaje się, że nie może być mały problem vBulletin pozwala szablonów grupy tylko dla stylów. Tak więc do udostępnienia szablonów grupy konieczne jest, aby przenieść go w osobnym pliku stylu. Na koniec dla Ciebie oznacza to więcej kroków zrobić podczas instalacji i aktualizacji produktu (style muszą być zainstalowane oddzielnie).

W tej chwili uważamy, że dokonywania aktualizacji tak proste, jak to możliwe jest ważniejsze, bo to rzecz grupy jest tylko kosmetycznych zmian, które nie ma wpływu na użytkowników forum.

Zakazany

Default Ważne pytanie