Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 16

Wątek: dziwny znak w adresie URL

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Senior Member

Default dziwny znak w adresie URL

[Lang = vi] hello,

* Ron97 مباراة .. أي مكان آخر يمكن الربح? - العاب الجوال منتدى تحميل Mp3 موسيقى فيلم فيديو خلفية المشروع شركة إدارة الأعمال الكبار فوتوشوب يؤ

Senior Member

Googlebot znaleźć ogromną liczbę adresów URL w witrynie: Proszę wybrać języki Bel 19 maja 2010
    Googlebot napotkał problemy podczas indeksowania witryny Proszę wybrać Języki Bel.
    Googlebot napotkał bardzo dużej liczby linków w witrynie. Może to wskazywać na problem z Twojej strony struktury adresów. Googlebot może niepotrzebnie się czołgać wielu różnych adresów URL, które wskazują na identycznych lub podobnych treści, lub indeksowania części witryny, które nie są przeznaczone do zaindeksowane przez Googlebota. W wyniku Googlebot może zwiększać obciążenie łącza, lub może nie być w stanie całkowicie indeks wszystkich treści w witrynie.
    Więcej informacji na ten temat
    Lista adresów URL próbki z potencjalnymi problemami. Jednak ta lista może nie zawierać wszystkich problematycznych adresów URL w witrynie.

* RON95 Ron97
    * À ¤ à ¥ à ¤ • A ¤ ¾ à ¤ ° a ¤ · A ¥ <à ¤ ¨ ¥ € PS3 250GB - à ¤ «à ¥ <à ¤ ° a ¤ ® à ¤ ® à ¥ <à ¤ ¬ à ¤ ¾ à ¤ ‡ à ¤ ² à ¤-à ¥ ‡ à ¤ ® à ¥ à ¤ • A ¤ à ¤ ® à ¤ ª à ¥ € 3 à ¤ μà ¥ € à ¤ ¡à ¤ ¿à ¤ • A ¥ < à ¤ • A ¤, à ¤-à ¥ € à ¤ à ¤ ® à ¥, à ¤ μà ¥ € à ¤ μà ¥ ‰ à ¤ ² à ¤ ª à ¥ ‡ à ¤ ª à ¤ ° a ¤ ª à ¤ ° a ¤ ¿à ¤ • A ¥ <à ¤ OEA ¤ ¨ ¤ ¾ à ¤ ª à ¥ à ¤ ° a ¤ ¬ à ¤, à ¤ § à ¤ ¨ ¤ μà ¥ à ¤ • A ¤ ¾ à ¤ ª à ¤ ¾ à ¤ ° à ¤ • ¤ à, à
    * U Ø § Ù † O · USO ± Ø ³ nas USO º USO ° Ø ® U ... Ø ³ Ø © Ø zł Ø'Ù ‡ Ř ± - U ... U † Ø ª Ø ˛ Ű ‰ Ø § U "Ø ¹ Ø § Ø ° Ø § U" Ø ¬ UO § U "Ø ª Ø * U ... Usu" U ... Ø ¬ Ø § Ù † nas mp3 Ø § Ù "U USO ¯ Usu U ... UO ³ Usu, U ‰ Ø § Ù" U Usu "U ... Ø ® U" U USO © Ø § Ù "U ... Ø'Ø ± UO ¹ Ø'Ø ± ÙƒØ © Ø ¥ O · Ø § Ø ± Ø © Ø § U" Ø zł Ø ¹ Ù ... Ù Ø § "U UO ª ÙØ'ÙØ ˛ Ű, ØμØμ Ø § U "Ø * O · Ø § U" Ø ª nas

Senior Member

RewriteEngine On

RewriteBase / forum /

% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
    RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Co to jest pierwszy post na temat?

Twój. Htaccess wygląda dobrze i jak widzę to działa. Czy masz jakieś problemy z zasady?

O uwaga Google - przykład problematyczne URL nie URL w ogóle. Czy jest coś w podziale na post, lub jest to jak Google wysłać?

Również - Widziałem cię już napisał w wątku, gdzie ten problem został opisany. Proszę daniele wskazówki tam opisane. Przede wszystkim:
    1. Blok znaczenia zawartość pliku robots.txt
    2. Sprawdź czy webmasterów pokazuje błędy w niektórych pętli URL (zapętlony oznacza niektóre części są powtarzane w kółko)

Senior Member

1. nie
    2. google nie pokazuje błędów pętli url

Członek

Komentarz na tych obszarach -
    Code:
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    #RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    #RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    i spróbuj ponownie. Nie trzeba dwa razy. I nie trzeba tego wiersza albo -

Code:
    #RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    (Już wypowiedziało się powyżej)

^ ^ Po tej linii tam, złamał mi forum. Jej nie jest potrzebny.

Jeśli to nie zadziała ... także spróbować komentarz tej części out -

Code:
    #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.nusantaraku\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/$1 [L,R=301]
    Niektóre serwery dont wymagają. Musiałem komentarz go także .. inaczej forum toczyła.
    Ostatnio edytowane przez VGF; 23-05-10 W 15:55.

Członek

Moja instalacja vBET jest w pełni funkcjonalny tylko z następujących w htaccess. -

RewriteEngine On
    Opcje + FollowSymLinks

# VbSEO Mapa strony
    RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
    # END

# VBET
    # ZASADY za linki SEO tłumaczenie z vBSEO (muszą być zawarte przed wszystkimi zasadami vbseo.php)

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    # VBET End

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał badawidollah View Post
    1. nie
    2. google nie pokazuje błędów pętli url
    1. Kiedy - przed lub po poczty Google?

Senior Member

Quote Napisał vBET View Post
    1. Kiedy - przed lub po poczty Google?
    przed google napisz do mnie.
    mój wskaźnik nie rośnie tak jak zwykle teraz.
    wyglądają jak zatrzymać google z indeksu mojej strony

Członek

Quote Napisał badawidollah View Post
    przed google napisz do mnie.
    mój wskaźnik nie rośnie tak jak zwykle teraz.
    wyglądają jak zatrzymać google z indeksu mojej strony
    To wymaga czasu, bracie. Dałbym to 2 do 3 miesięcy minimum.

Byłem analizy wyszukiwarki SEO jak 10 lat. I nie ma wątpliwości, że potrzeba czasu na google określenie "ostateczny" umieszczenie na swoich stronach. To będzie się zmieniać do wyższych i niższych rang tygodni.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •