Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: Blog Post jest podwójnie odzwierciedlenie w trybie draft

Członek

Cool Blog Post jest podwójnie odzwierciedlenie w trybie draft

Text automatically translated from: Portuguese to: Polish
    Translated text
    Za każdym razem, ponownej edycji blogu w trybie draft, który jest nowy tag dodaje lang.
    Za każdym razem muszę usunąć znaczniki stare narzędzie lang tłumaczenie, że rozpoznaje tekst ponownie i ponownie wstawić znacznik.
    Original text

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Przeniósł się do sekcji błędów. Sprawdzimy to i dać szybko naprawić, jeśli będzie to łatwe do opisania

Członek

Translated text
    Ok, jestem w czekać.

Dziękujemy!
    Original text

Próbowałem odtworzyć problem. Bezskutecznie. Zrobiłem nowy wpis, ale nie zatwierdza po prostu przejść do podglądu. Na podglądzie było opaqued z lang bbcode czego oczekuje. Kiedy ustawić podgląd znowu było dobrze na powinno być. Może Próbuję odtworzyć go w niewłaściwy sposób, albo nie rozumie tego problemu. Myślałem, że problem jest o dodanie bbcode lang gdy jest już dodane. Nie widzę jednak takie zachowanie.

Należy pamiętać, że jeśli piszesz wiadomość i chcesz wyświetlić podgląd będzie opaqued przez lang bbcode według wybranej strategii wykrywanie języka. To jest jak przypuszczam do pracy. A jeśli go usunąć i zobaczyć podgląd ponownie to będzie ponownie wykryć język i dodać lang bbcode. To jest tak jak powinno być. Ponieważ podglądu nie same rzeczy, co złożyć tylko withour zapisanie go w bazie danych. Yo trzeba zobaczyć dokładnie to samo, które zostaną wprowadzone do bazy danych, gdy go przesłać.

Proszę powiedzieć czy problem istnieje, a ja sprawdzałem to źle, czy to jest jak zaprojektował?

Członek

Translated text
    I strzelać problemu i podzielić się z wami.
    Original text

Wszelkie wskazówki, jak go odtworzyć?
    Ostatnio edytowane przez vBET; 10-06-10 W 22:42.

Brak odpowiedzi. W każdym razie - dowiedzieliśmy się coś, co może być również ten problem w zakresie księgowania. Już ustalone - zostaną uwzględnione w następnym wydaniu. Daj nam znać, okaże się, że to inna kwestia - czy będziemy ponownie otworzyć ten jeden.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •