Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123
Wyniki 21 do 24 z 24

Wątek: biała strona podczas tłumaczenia RSS

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Snake View Post
    Ok, ale nadal błąd 500., bot google nie spodoba 500 błąd nagłówka!

Również linki są w tym formacie.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost

Nie powinny one być seo'd adresów?
    Około 500 nagłówka - w tym momencie nie mam pojęcia dlaczego validator twierdzi, około 500 błędów - sam URL w przeglądarce daje odpowiedniej treści. Wydaje się również, tylko na niektórych tłumaczeń na inne nie. Może to coś z cache - będziemy z powrotem do niego po upłynie i sprawdzić czy jest to jakiś istniejący problem, czy tylko w pamięci podręcznej historii.

O linki - tak te powinny być seo'd adresów URL. Proszę powiedzieć, jaka jest twoja wartość dla "katalog Forum" ustawienie.

Senior Member

Musi być problem pamięci podręcznej, wszystkie nowe przetłumaczone RSS to teraz 100% ok, dziękuję.

Senior Member

Ok, więc problem jest kanały tłumaczone przed tej poprawki wciąż są błędy i zła nie URLe seo.

Jak usunąć stary cache kanały więc nowy kanał poprawek może pracować.

Dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Powinno to być realizowane automatycznie - czas cache RSS mierzona jest w minutach, a nie w dniach ... Nie wiem, czy / gdzie vBulletin pozwala wyczyścić cache RSS ręcznie. Yoou może spróbować ustawić na niską wartość (np. 1 minuta), kiedy robisz testy, a potem wrócić do poprzedniej.

Jak napisałem nie powinny być przechowywane tak długo. Upewnij się, że szukasz na rzeczywistych kanał wyjściowy nie buforowane na stronie (np. w pamięci podręcznej przeglądarki). Proszę podać mi adres URL RSS, który nadal nie jest poprawny - będzie to sprawdzić na mojej stronie. Jeśli konieczne będzie będziemy szukać błędów, ale najpierw sprawdzić, czy rzeczywiście istnieje.

Proszę również wysłać nam swoje 2 pierwsze zasady dla vBET i upewnić się, że ustawisz swój katalog forum na / Forum w konfiguracji vBET.

Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •