Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast
Wyniki 11 do 20 z 22

Wątek: Zbanowany za naruszenie licencji - link kredytowe!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Snake2 View Post
    Dziękujemy za odpowiedź, ale nadal dont zrozumieć, mam stały problem link, nie ma nic do zbadania, Nie jestem złamanie umowy licencyjnej, jak istnieje związek.

Nie ma naruszenia. To jest bizare, nie będziesz mi nawet kupić marki wolne, to szaleństwo. Dlaczego jakikolwiek biznesmen zatrzymać klientów więcej pieniędzy. Weird.
    Proszę nam zaufać, że my również czuć się bardzo nieswojo w rzeczywistej sytuacji. A jak dobrze wiesz, konto zostało zablokowane, aby nie blokować możliwość dodatkowych zakupów, ale być w stanie komunikować się ze sobą ponownie, ponieważ nasze wiadomości został zignorowany.

Nasze poprzedniej odpowiedzi nie było, aby przekonać się o nic, ale aby pokazać wam obraz sytuacji nadzieję, że zrozumiecie nasze działania - nie zatwierdzić.

Rozumiemy i sprawdzić, czy podać link kredytu (co jest oczywiste, nie przez silnik vBET). To nie rozwiąże problemu nie naruszono licencję (i mamy mocne powody, aby tak myśleć), w których przypadku mamy pewne prawa przyznane przez naszą umową prawną. Prawa, które nie muszą prosić. Naruszenie które nie mamy do zbadania. Ale jak już poinformować, że nigdy nie zdecyduje się wypuścić zagrożone. Więc prosimy podać oficjalne oświadczenie o Tobie płatności za licencję vBET a następnie będziemy kontynuować naszą dyskusję.

Quote Napisał Snake2 View Post
    Co masz na myśli Michael?

Nie ma problem z płatnością, jesteśmy szczęśliwi, jeśli po prostu odblokować konto, dzięki czemu możemy aktualizacji nowej wersji na uwolnienie dzisiaj, to jeśli dobrze się nowych licencji na innych forach.

Jesteśmy szczęśliwi, bez problemu płatności prostu konto działa ponownie.

Dziękujemy!
    Może i proste źle - w takiej sytuacji przykro błąd. Myślałem, że twoim zamiarem było odwrócenie płatności. Mam 2 w nocy w swoim czasie i problem nie światło jeden

Więc po prostu się jasne - jest odwrócenie płatności pod uwagę, czy nie?

Junior Member

Oficjalne oświadczenie o płatności? Dont zrozumieć, co masz na myśli. I już wypłaconych. Widzę, że jest to naprawdę denerwujące. Nie mam dużo pieniędzy, a teraz mnie powstrzymać za pomocą tego oprogramowania i zrobiłem nic złego. Możesz patrz link dodałem naprawić problem. I mam zapłacił miesięcy temu.

Junior Member

Dlaczego i odwrotnej płatności, jeśli mam pracy licencja ... nie ma powodu, chcę aktualizacje więc nie ulegną odwróceniu płatności, jeśli jestem szczęśliwy i licencja nie jest zakazane.

Także i nie dostał wiadomości, jak i nie logowania na kilka tygodni, a to forum nie robi wysyłać wiadomości do skrzynki e-mail z jakiegoś powodu.
    Ostatnio edytowane przez Snake2; 08-04-10 W 01:35.

Junior Member

Myślę, że powodem normalny link nie działa to mamy zmodyfikowany szablon, który sprawia, że wszystkie prawa autorskie w internecie iw ładnym pudełku tak, że być może przyczyną problemu.

przykład;

mój szablon;

copyright 1 - 2 prawa autorskiego - prawa autorskie 3

normall czas szablonu;

copyright 1
    2 prawa autorskiego
    copyright 3

tak czy inaczej masz ładne związek z wielką anchor text. więc wszystko jest dobre dla vBET.

Należy pamiętać, że nikt nie zatrzymuje się przy vBET w tej chwili. Używasz go teraz i używał go cały czas, gdy problem istnieje i nie było odpowiedzi.

Jak pisaliśmy wszystkie czas całego zamiaru blokowania konta na tym forum (nie blokuje wszelkie użycie - teraz go nadal używasz) wyjaśnić sytuację. I to się stało, tylko dlatego, że zatrzymał się odpowiedzi, z ostatniej odpowiedzi na poziomie"zgubić"(Nie nie napisał dosłownie - to tylko nasze wrażenie).

Tak, wiemy, że zapłacił za produkt. Zapytaliśmy o zagrożenie, że usuniesz płatności. Za co zgodnie z naszą umową licencyjną nie masz prawa, gdy licencja zostanie cofnięta do naruszenia. Więc jeśli takie odwrócenie będzie zdarzyć, że będzie to oszustwo dokonane na system płatności i zajęłoby wiele nieprzyjemnych konsekwencji dla Ciebie.
    Dlatego poprosiliśmy o tym - tylko aby się upewnić czy chcesz się oszustwa, czy nie.

Rozumiem, że nie mają takiego zamiaru A nawet jeśli było napisane przed jego oświadczenie nie pamiętając umowy licencyjnej.

OK, więc - w takim przypadku należy po prostu zachować uwagę na umowę licencyjną i prosimy o poinformowanie nas, jeśli zauważysz, że coś jest nie tak po stronie vBET. Jeśli długo w tym biznesie (wierzę, że tak jest) to wiesz, że nasze pozwolenie jest naprawdę łatwe według możliwości jazdy w przypadku niektórych produktów, więc robimy nic niezwykłego. Jest to, jak wygląda rynek oprogramowania ant zostało dokonane w ten sposób przez prawa i walki z piractwem oprogramowania. Twoje konto zostanie unbanned jutro (przepraszam, ale nie do końca pewne rzeczy i to jest prawie 3 w nocy w swoim czasie). Proszę mi przypomnieć, jeśli nie pamiętam (nie wysyłać przypomnienia teraz - Zakładam, że na nasz e-mail konto jest dużo maili od ciebie o problemie, tak będzie po prostu go usunąć).

Jeszcze raz bardzo przepraszam za wszystkie kłopoty i nadzieję, że nawet jeśli nie akceptują naszej drodze, to rozumiem, dlaczego podjęliśmy te kroki, a może nawet głęboko zrozumieć, że my tylko się tymczasowy zakaz konto nie cofnąć licencję w przypadku wszystkich innych czynności możliwe. ..
    To było po prostu zrobiłem sobie czuje się lepiej

W przypadku jakichkolwiek problemów z vBET, prosimy o przesyłanie postów w sekcjach dotyczących rozwiązywania problemów lub zgłaszania błędów

EDITED:
    I tylko znaleźć poprzedniego postu - dzięki za uwagę. Proszę umieścić resztę na poziomie PM lub w sekcji Rozwiązywanie problemów, jeśli nowa wersja vBET będzie miał ten sam problem.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 08-04-10 W 01:59.

Junior Member

Dziękuję.

Sporządzono - zabawy Mam nadzieję, że nowa wersja spełni Państwa oczekiwania dotyczące wydajności.

Senior Member

Jak zatrzymać adresów tłumaczony w tej wersji jak pytałem przed tutaj> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

Powinno to być naprawdę opcja w admincp.

Proszę otworzyć nowy wątek do tego w wywołań funkcji - nasza odpowiedź może być pomocna również dla innych użytkowników.

Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •