przepraszam ...
i pisał w niewłaściwej sekcji przed
Używam VB 4.0.2
i vBET 420
ale nie wielu językach wsparcie w moim forum.
przepraszam ...
i pisał w niewłaściwej sekcji przed
Używam VB 4.0.2
i vBET 420
ale nie wielu językach wsparcie w moim forum.
Ostatnio edytowane przez badawidollah; 26-03-10 W 17:17.
Wszystkie konfiguracje obok systemu kodowania są przez Admin CP-> Ustawienia-> Opcje-> - Pokaż wszystkie ustawienia --. Niektóre działania są oznaczone jako (tylko dla utf-8 charactersets) lub (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) - oznacza to, że będzie się to kroki według Ciebie forum systemu kodowania (jak sprawdzić mój CharacterSet forum).
1. (Wymagane) Ustaw "Description" - nawet jeśli używasz jakiś mod, który zmienia opis meta na tematy, proszę ustawić jakąś wartość tutaj - w przeciwnym razie RSS można podzielić.
2. (Wymagane) Ustaw "Wymuszanie Canonical URL" do "Całkowity" - w przeciwnym razie sama strona będzie do zaakceptowania myśl wiele adresów co jest złe dla SEO.
3. (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Ustaw "Liczba znaków Przed Zawijanie tekstu" na '0 '- inaczej vBuletinTM może złamać kilka znaków przy więcej niż 1 bajt (czyli z japońskiego).
4. (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Wyczyść "Blank Stripper postaci" wartość - w przeciwnym razie vBuletinTM może złamać niektóre japońskie znaki (znaki te są częścią japońskiej znaków)
i tylko patrz punkt 1 i 2 tylko
gdzie jest numer 3 i 4 miejsce?
gdzie jest personel tutaj?
To brzmi jak coś jest poprawnie skonfigurowany na forum ... Czy używasz vbSEO?
może przekładać się na wielu językach
ale kiedy po w innych językach, to cant tłumaczyć
dzięki
Ustaw wartość systemu kodowania w małych <<<to nie znajduje
Używam vbseo
i jeszcze nie znaleziono to
gdzie umieścić tego. httaccess?
Używam vbseo i nie wiem, gdzie umieścić swoje. httaccess w vbseo.php
i nie patrz Reguły
# (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Ustaw "Liczba znaków Przed Zawijanie tekstu" na '0 '- inaczej vBuletinTM może złamać kilka znaków przy więcej niż 1 bajt (czyli z japońskiego).
# (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Wyczyść "Blank Stripper postaci" wartość - w przeciwnym razie vBuletinTM może złamać niektóre japońskie znaki (znaki te są częścią japońskich znaków)
# (Tylko dla utf-8 charactersets) Ustaw wartość CharacterSet małymi literami - vBETTM jest wielkość liter dla kodowania. Więc jeśli używasz UTF-8 a następnie upewnij się, że masz zestaw "utf-8" (jak sprawdzić mój CharacterSet forum)
Używam VBulletin4.0.2
Myślę, że za pomocą UTF-8 charactersets
ISO-8859-1 <<<<<<<<< to znalazłem
ale jego angielski
moje forum za pomocą Indonezji.
jak?
i gdzie umieścić tego. kodu httaccess?
dont zobaczyć vbseo.php Reguły
cześć
nikt tutaj
Administrator zbyt