[START SEKCJA] showthread [8,258.2 KB mem used] [66382 s (66382 s)]
Błąd krytyczny: Call to undefined vbet_vbseo_filter_replace_text function () w .../htdocs/vbseo/posiada/funkcje_vbseo_createurl.php on-line 43
[START SEKCJA] showthread [8,258.2 KB mem used] [66382 s (66382 s)]
Błąd krytyczny: Call to undefined vbet_vbseo_filter_replace_text function () w .../htdocs/vbseo/posiada/funkcje_vbseo_createurl.php on-line 43
Dzięki za uwagę - brakuje nam ten problem, ponieważ integracja mapa jest naszym następnym krokiem. Bardzo rozwiązanie projektu - proszę otworzyć pliku mapy witryny, która generuje komunikat o błędzie i dodać tam ten kod:
Dodaj go PO:Code:require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Daj nam znać, czy pomógłPHP Code:define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
Ostatnio edytowane przez vBET; 17-03-10 W 18:30. Powód: poprawione instrukcje
Warning: require_once (DIR / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.include]: Failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on line 2
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening required 'DIR / includes / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php' (include_path opt/RZphp5/includes ='.:/ ') in / public_html / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php on line 2
Ostatnio edytowane przez Kolbi; 23-04-10 W 15:33.
Mówiąc PO:
W miejscu, w którym dodaje go nie ma DIR jeszcze zdefiniowane. Wiem, że proszę, aby dodać go na początku - przepraszam za zamieszaniePHP Code:define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
![]()
Ostatnio edytowane przez vBET; 17-03-10 W 18:30.
Będziemy pracować na pełnej integracji mapa i zobaczymy![]()
W tym momencie należy przetłumaczyć na język forum - jesteśmy przed integracji jeszcze, więc nie mogę dać bardziej precyzyjną odpowiedź.
Ostatnio edytowane przez vBET; 19-03-10 W 01:03. Powód: poprawione bbcode
Ten komunikat nie dotyczy problemu z generowaniem mapy sitemap, ale z dostępem do mapy serwisu. Upewnij się, że reguła .htaccess dla mapy sitemap jest poprawna i upewnij się, że jest to reguła BEFORE vBET.
Również Właśnie dodałem oficjalnych instrukcji integracji vBET i vBSEO Sitemap Generator:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html