Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: Czy zawartość mocą wsteczną być tłumaczone?

Członek

Default Czy zawartość mocą wsteczną być tłumaczone?

Moje zrozumienie vBET polega na tym, że automatycznie wygeneruje 51 tłumaczeń dla każdego utworu, który jest tworzony. To rodzi kilka pytań. Czy vBET nie wymaga już buforowania, ponieważ przetłumaczona treść jest już dostępna dla całej treści? Inne pytanie, które mam w związku z tym, kiedy vBET 4.x jest zainstalowany. Czy istniejąca treść (treść wprowadzona przed zainstalowaniem vBET została zainstalowana) przetłumaczona na 51 innych języków lub czy tłumaczenie rozpoczyna się tylko z nową treścią? Jeśli istniejąca treść nie jest automatycznie tłumaczana na 51 innych języków, będzie to robić, jeśli po prostu otwierasz dokument i wymuszasz odświeżenie lub czy są wymagane inne kroki? Czy istnieje plik wsadowy, który może zostać uruchomiony, aby wymusić tłumaczenie całej bazy danych? A jak można określić, czy dokument został przetłumaczony przez vBET na 51 innych języków? Dzięki za czytanie przez wszystkie te pytania!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Nie - vBET nie jest automatycznie generować 52 tłumaczeń dla każdej wiadomości. To jest zabronione przez TOS Google. przekłada vBET na żądanie i oczywiście jest za pomocą pamięci podręcznej, jeśli wyniki są już w pamięci podręcznej.
    vBET przełoży wszystkie materiały - stare reklamy nowych, bo tłumaczenie jest na żądanie. Możesz czuć się nie niektóre strony już przetłumaczone, ponieważ pierwsze tłumaczenie zajmuje więcej czasu (bo musimy czekać na wyniki Google) po czym jest o wiele szybciej. Nie musisz zmuszać orzeźwiający treści - strony tłumaczenia mają różne URL.

Członek

OK, teraz rozumiem. Myślę, że mylone przez opis, który pojawia się na stronie głównej vBET, kiedy mówi: "vBET natychmiast sprawia, że forum ma 52 razy więcej treści, w 52 językach! Oznacza to, że 52 razy więcej adresy URL do wątków, które będą teraz odwiedzane przez użytkowników szukających zawartości w ich ojczystym języku. "
    Pamiętaj, że jestem bardzo zadowolony z wyników jestem już widząc z vBET. Niestety, opis tego, jak vBET działa oznacza, że jeśli ktoś, na przykład, w Hiszpanii, wprowadzi zapytanie Google w języku hiszpańskim na coś, co zostało wpisane w języku angielskim na mojej stronie nie będzie mógł go znaleźć? Ponownie, myślę, że vBET jest rewolucyjne i wspaniały przykład dobrych praktyk programowania. Ja po prostu muszę być pewien, że rozumiem jak to działa w pełni. Po prostu wskaż mi do istniejących zasobów, jeśli już to wyjaśniłem. Dziękujemy!

Opis mówi, jak działa Twoje forum-a po zainstalowaniu vBET Twoje forum działa jak mają od razu 52 razy więcej treści
    Google i inne roboty roi teraz swój przetłumaczonych stron i indeksów to w odpowiednich językach. Więc jeśli ktoś z Hiszpanii wprowadzi zapytanie Google w języku hiszpańskim, może on znaleźć przetłumaczone treści
    Czy ktoś z Hiszpanii będzie wystawiał zapytanie w języku angielskim, to oczywiście Google będzie szukać treści w języku angielskim. Nadal możesz użyć opcji vBET, aby automatycznie przekierować tego gościa do jego języka (vBET rozpoznaje go przez nagłówki wysyłane przez przeglądarkę internetową)
    Jeśli masz jakiekolwiek inne pytania - proszę zapytać

Członek

Nie gogli darmo tłumacz zrobić to samo?

Quote Napisał hotslot View Post
    Nie gogli darmo tłumacz zrobić to samo?
    Nr Google tłumacz darmo nie daje 52 razy więcej URL, które są indeksowane, co zapewnia dodatkowy ruch. Google nie tłumaczy URL. Google nie pozwoli użytkownikom do pisania wiadomości w różnych językach. Google tylko tłumaczy. vBET obsługuje wielojęzyczne społeczeństwa i daje lepsze SEO.

Członek

Zgadzam się, będę zakupie bardzo krótko.

Jednak miałem przyjaciela, niedawno kupić ten "4 dni temu", a on jeszcze nie widać żadnych zaindeksowanych stron dla różnych języków, nawet na różnych silników wyszukiwania Google kraju.
    Ostatnio edytowane przez hotslot; 18-04-10 W 02:37.

Członek

Quote Napisał hotslot View Post

Jednak miałem przyjaciela, niedawno kupić ten "4 dni temu", a on jeszcze nie widać żadnych zaindeksowanych stron dla różnych języków, nawet na różnych silników wyszukiwania Google kraju.
    Koleś, to zwykle trwa tydzień, jeśli nie miesięcy. Jego powszechna znajomość osób, które są do optymalizacji pod kątem wyszukiwarek.

Także ja osobiście nawet nie zalecane jest pobieranie tego, chyba że masz vbSEO, jak również. vbSEO sprawia, że adres URL jest przyjazne dla wyszukiwarek .... i vBET sprawia, że forum czytelne we wszystkich językach i także indeksy je w wielu innych wyszukiwarek z całego kraju.

Po wyszukiwarka rozpoznaje treść stron są dopuszczalne dla ich wyszukiwarek (język), będą ich cala

Quote Napisał mikeinjersey View Post
    Także ja osobiście nawet nie zalecane jest pobieranie tego, chyba że masz vbSEO, jak również. vbSEO sprawia, że adres URL jest przyjazne dla wyszukiwarek ....
    vBulletin 4.x ma biuletyn przyjazne funkcjonalności adresów URL - nie musisz vBSEO na to patrzeć. Oczywiście istnieją różnice między konfiguracji możliwości rodzimych przyjazny vBulletin URL i adresów URL vBSEO.

Członek

Quote Napisał mikeinjersey View Post
    Koleś, to zwykle trwa tydzień, jeśli nie miesięcy. Jego powszechna znajomość osób, które są do optymalizacji pod kątem wyszukiwarek.

Także ja osobiście nawet nie zalecane jest pobieranie tego, chyba że masz vbSEO, jak również. vbSEO sprawia, że adres URL jest przyjazne dla wyszukiwarek .... i vBET sprawia, że forum czytelne we wszystkich językach i także indeksy je w wielu innych wyszukiwarek z całego kraju.

Po wyszukiwarka rozpoznaje treść stron są dopuszczalne dla ich wyszukiwarek (język), będą ich cala
    Nie sądzę, że to prawda. Strony te mają wysoki PR i ocena zostały online przez 10 lat.

Im pewien, że nie lubi Google.

ciepłe chodzi

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •