Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 12

Wątek: Sposób, aby zobaczyć, jak wiele więcej potrzeb przetłumaczone?

Senior Member

Default Sposób, aby zobaczyć, jak wiele więcej potrzeb przetłumaczone?

2 pytania jak płacę bardzo duże sumy pieniędzy każdego miesiąca dla google Tłumacz już teraz.

Vbet tłumaczenie całej strony? jak mam menu i takie, które oczywiście nie muszą być tłumaczone 35000 razy.

Sprawdzić ubezpieczyć pamięci podręcznej jest pracy mających i esimate, ile stron są buforowane już vs ile exsist?

Dzięki
    Chris

Także nawet mój homepage jest nie w pełni przetłumaczona w każdym języku? Zanim spenf 50K w tym roku na tłumaczenia chcę być prawdziwe na pewno działa, jak należy.

Zakazany

Aby zmniejszyć tłumaczenie koszty proszę zajrzyj tutaj: Http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html i tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Upewnij się, że pamięci podręcznej jest zapisane do bazy danych i plik pamięci podręcznej Goście są tworzone. Najważniejsze jest, aby użyć pamięci podręcznej bazy danych, Goście w pamięci podręcznej, Darmowe tłumaczy i nie wyczyścić pamięci podręcznej bazy danych.
    Strony nie mogą być całkowicie tłumaczone przez wyczerpanie limitów tłumaczenia.

Senior Member

Ale nie ma sposobu, aby sprawdzić te rzeczy lub zobaczyć to, co pozostało do przetłumaczenia?

Zakazany

Nie. Jeśli nie ma dostępnych tłumaczy vBET, to automatycznie wyświetlany jest oryginalny tekst. Możesz samodzielnie przetłumaczyć tekst, który nie został przetłumaczony na przetłumaczoną stronę za pomocą http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

Senior Member

OMG... Ile dni buforowane tłumaczenie będzie istnieć w pamięci podręcznej przed zostaną automatycznie usunięte (przez zaplanowane zadanie). Zestaw 0, aby wyłączyć.

To jest ustawione na 5, więc są wszystkie moje tłumaczenia beiong usunięty po 5 dni ***

Jeśli tak są wszystkie opcje pamięci podręcznej poniżej wyłącza również, jeśli jest to ustawione na 0?

Proszę dać mi znać jak najszybciej jak mam małe fortuine zainwestowała w już tłumaczenia, które myślę, że są po prostu wyrzucane

Zakazany

Aby wyłączyć czyszczenia pamięci podręcznej bazy danych zestaw:
    • AdminCP-> pamięć podręczna vBET-> Pamięć podręczna bazy danych-> Czas pamięci podręcznej do życia (TTL) do 0
    • AdminCP-> pamięć podręczna vBET-> Pamięć podręczna bazy danych-> Strategia czyszczenia pamięci podręcznej do Wyłączone

Informacje dotyczące korzystania z pamięci podręcznej bazy danych są opisane tutaj: Użycie pamięci podręcznej bazy danych i tutaj: Nie kasować pamięci podręcznej bazy danych.
    Ostatnio edytowane przez Marcin Kalak; 10-10-15 W 10:27.

Senior Member

Dosłownie tysiące dolarów usunięte... Nigdy nie miałem szczęścia coraz wszelkie Darmowe tłumaczenia

Zakazany

vBET zawsze na początku korzysta z bezpłatnych tłumaczy, jeśli jest ustawiony, dostępny i obsługuje tę parę językową. Więcej informacji: Wielu dostawców tłumaczenia maszynowego (API).

Senior Member

Ive wypróbowany apertium wiele razy, ale zawsze pojawia się błąd, spróbuj ponownie później lub spróbuj inną nazwę?

Zakazany

Apertium serwerów niestety czasami są niedostępne.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •