Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 24

Wątek: Wiele problemów z instalacją na vbulletin 5

Widok wątków

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Junior Member

Exclamation Wiele problemów z instalacją na vbulletin 5

Witam mam pewne problemy z instalacją na vbulletin 5
    Zostały przesłane pliki, ustawić mój klucz api google i wszystkie potrzebne ustawienia na admincp

Podczas ja wypróbowany wobec przywozu produktu vbenterprisetranslator.xml ja dostał ten błąd:

[CYTAT]
    Import produktów, proszę czekać...

[:]
    Ostrzeżenie: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): zepsuty wobec otworzyć potok: nie ma takiego pliku lub katalogu w.../includes/adminfunctions_product.php(881): (eval) to kod na linii 2
    Błąd krytyczny: require_once(): Nieudane otwarcia wymagany ' / home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path ='.: / usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') w /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): (eval) to kod na linii 2
    [/ QUOTE]

[/ QUOTE]

więc dodałem ten wiersz do mojego "+ core+includes+config.php" do decalre "["Misc'] ['admincpdir']"
    [Cytat] $config ['różne'] ['admincpdir'] = 'admincp'; [/ QUOTE]
    vBulletin 5.1.9 nie ma tej linii z domyślnego.

Jak ten xml można poprosić o zmiennej, która nie jest obecnie?

W każdym razie po to, że zainstalowany. Poszedł do wszelkie ustawienia i dodatkowy mój klucz api google i wszystkie potrzebne ustawienia.

Po edytowane mój .htaccess i dodane najpierw tej linii (dostarczonych na czy nie upload narzędzia + przekierowanie zasady):
    [CYTAT] RewriteEngine On
    Opcje FollowSymLinks

RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)? $ archive/index.php?/$2 & language = $1 [L QSA]
    RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / $ index.php?language=$1 [L, QSA]
    RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)? $ $2? język = $1 [L, QSA]
    [/ QUOTE]

Czy nie pracował w ogóle, wszelkie flagi język wybrany język był jeszcze po angielsku

następnie dodane linie reszta na .htaccess:
    [CYTAT] RewriteCond % {QUERY_STRING}! Przekierowano =
    RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
    RewriteCond % {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA] [/ QUOTE]

Pracował, po kliknięciu na flagę język zmienił język forum, ale... obraz załączniki nie były wyświetlane i nie może zalogować się na admincp,
    Kiedy próbowałem się zalogować na admincp mam ten błąd:
    [CYTAT] Nie określono pliku wejściowego. [/ QUOTE]

EDYCJA 2-10-15:

Proszę przeczytać mój ostatni post w tym wątku, aby uzyskać pomógł dla instalacji na vbulletin 5.1.9
    Ostatnio edytowane przez rafail; 02-10-15 W 17:24.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •