Witam mam pewne problemy z instalacją na vbulletin 5
Zostały przesłane pliki, ustawić mój klucz api google i wszystkie potrzebne ustawienia na admincp
Podczas ja wypróbowany wobec przywozu produktu vbenterprisetranslator.xml ja dostał ten błąd:
[CYTAT]
Import produktów, proszę czekać...
[:]
Ostrzeżenie: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): zepsuty wobec otworzyć potok: nie ma takiego pliku lub katalogu w.../includes/adminfunctions_product.php(881): (eval) to kod na linii 2
Błąd krytyczny: require_once(): Nieudane otwarcia wymagany ' / home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path ='.: / usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') w /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): (eval) to kod na linii 2
[/ QUOTE]
[/ QUOTE]
więc dodałem ten wiersz do mojego "+ core+includes+config.php" do decalre "["Misc'] ['admincpdir']"
[Cytat] $config ['różne'] ['admincpdir'] = 'admincp'; [/ QUOTE]
vBulletin 5.1.9 nie ma tej linii z domyślnego.
Jak ten xml można poprosić o zmiennej, która nie jest obecnie?
W każdym razie po to, że zainstalowany. Poszedł do wszelkie ustawienia i dodatkowy mój klucz api google i wszystkie potrzebne ustawienia.
Po edytowane mój .htaccess i dodane najpierw tej linii (dostarczonych na czy nie upload narzędzia + przekierowanie zasady):
[CYTAT] RewriteEngine On
Opcje FollowSymLinks
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)? $ archive/index.php?/$2 & language = $1 [L QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / $ index.php?language=$1 [L, QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)? $ $2? język = $1 [L, QSA]
[/ QUOTE]
Czy nie pracował w ogóle, wszelkie flagi język wybrany język był jeszcze po angielsku
następnie dodane linie reszta na .htaccess:
[CYTAT] RewriteCond % {QUERY_STRING}! Przekierowano =
RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
RewriteCond % {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA] [/ QUOTE]
Pracował, po kliknięciu na flagę język zmienił język forum, ale... obraz załączniki nie były wyświetlane i nie może zalogować się na admincp,
Kiedy próbowałem się zalogować na admincp mam ten błąd:
[CYTAT] Nie określono pliku wejściowego. [/ QUOTE]
EDYCJA 2-10-15:
Proszę przeczytać mój ostatni post w tym wątku, aby uzyskać pomógł dla instalacji na vbulletin 5.1.9

Wiele problemów z instalacją na vbulletin 5
 Wiele problemów z instalacją na vbulletin 5

Odpowiedz cytatem
  Odpowiedz cytatem