Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: Pytania przed zakupem ...

Zakazany

Default Pytania przed zakupem ...

Text automatically translated from: Spanish to: Polish
    Translated text
    Dobrze przed zakupem ten mod, że wygląda bardzo dobrze i naprawdę chcesz wiedzieć kilka rzeczy:

1 .- Obsługuje vBSEO vbulletin4 i 3.5RC2, plus-sitemap-generator vBSEO-2.6 i vbadvanced4?

2 .- Odzwierciedla też wtyczki, które są zainstalowane na forum?

3 .- ponownego pisania własnych reguł mam w vBSEO będą również tłumaczone w każdym przypadku?

4 .- Mam mod do automatycznego generowania tagów każdej pozycji jest delegowany, co by się stało z tych etykiet? Spowoduje w każdym przypadku?

5 .- W obu vBSEO i samo-etykietowania mod dodać list puste słowa, teraz dodałem listę hiszpański (język forum domyślny) i angielski, czy mogę zainstalować tłumacz powinien dodać listy pustych słów na wszystkich tych języków?

Mam nadzieję, że odpowiedź ... Saludos ...
    Original text
    Ostatnio edytowane przez kaiser1313; 12-02-10 W 00:25.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

1 .- będzie zgodny z vB4 bardzo szybko. Jesteśmy workin teraz vBET 4.0.0 wersji, która będzie zgodna z vB4 - zostanie wydany na początku marca. W kolejnych wydaniach będziemy się jej za zgodną z vBSEO3.5 i to także nastąpić wkrótce. co 4.x vBET zgodny z vbseo-sitemap-generator jest w planach. Nie robiliśmy jeszcze żadnych planów na temat integracji z vbadvanced4.

2.-tłumaczenie treści outhput html. Więc jeśli inny plugin wpływa na wyjście następnie ti będą tłumaczone. Jeśli jest to dokonywane przez Ajax następnie domyślnie i nie będą tłumaczone (jeśli nie jest zintegrowana z vBET) bo to nie jest częścią wyjście html. Może spróbuj darmowej wersji po raz pierwszy i to widzę na żywo. Tutaj jest dla vB4: BB Enterprise Tłumacz - vBulletin.org Forum

3 .- Nie przetestować. Jeśli przepisywanie pracuje jako BB hak i dzieje się to przed global_complete lub w global_complete z egzekucji mniej niż 1000 to będzie tłumaczone.

4 .- Jakie tagger dokładnie używasz?

5 .- No te będą po prostu zawarte w adresie URL.

W przypadku przyszłych pytania - zapytaj

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •