Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 18 z 18

Wątek: Błąd 310 (net :: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)

Zakazany

Quote Napisał Matt Olieman
    I nie pozwalają vBET jeszcze, bo mam te problemy, a ja nie chcę stracić ruch ponieważ vBSEO sitemap generator dodaje do mapy URL'e przetłumaczone.
    Włączyć i wyłączyć (vBET nie pokazać) flagi. Użytkownicy nie będą mogli w tłumaczeniu stron i nie widzę problemu. vBSEO nie jest poprawnie skonfigurowany vBSEO sitemap generator nie zostaną dodane niepoprawny adres url.

Junior Member

Quote Napisał Marcin Kalak View Post
    Włączyć i wyłączyć (vBET nie pokazać) flagi. Użytkownicy nie będą mogli w tłumaczeniu stron i nie widzę problemu. vBSEO nie jest poprawnie skonfigurowany vBSEO sitemap generator nie zostaną dodane niepoprawny adres url.
    Nie mogę włączyć vBET i czekać 4 dni za wsparcie ...

Proszę go włączyć, gdy można będzie działać w tej sprawie.

Zakazany

Nie wyślesz me PM dane dostępu do FTP (nazwa hosta/serwera, nazwa użytkownika, hasło) i vBSEO PK (hasło).

Junior Member

Quote Napisał Marcin Kalak View Post
    Nie wyślesz me PM dane dostępu do FTP (nazwa hosta/serwera, nazwa użytkownika, hasło) i vBSEO PK (hasło).
    Dostęp do danych jest tytuł pm ...

Mam wysłać Ci maila

Zakazany

Jeśli zaznaczę, że sytuacja, która musi być uruchomiony i zintegrowanego systemu. Nie może pracować, bo się źle integracji. Uruchom system, zrobić integracji i napisze czy działa. Jeśli chcesz nas do zrobimy tej integracji usługi płaci $ 30 ()zakup uaktualnień). Przypominam, że wszystkie instrukcje są opisane szczegółowo w vBET / do-not-upload / readme.html i można zrobić to samemu, za darmo. Jeśli problem wystąpił, pomoże ci go znaleźć.

Zakazany

Brak odpowiedzi - uznała problem zniknął. Jeśli nie proszę pisać tutaj.

Zakazany

Mam ERR_TOO_MANY_REDIRECTS problem w mój PC.

Zakazany

Na której stronie masz ten problemy? Proszę utworzyć nowy temat z dokładnym opisem problemu.

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •