Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 13

Wątek: vBET problem drobne ręcznego tłumaczenia

Członek

Default vBET problem drobne ręcznego tłumaczenia

Hey Faceci. Trzeba powiedzieć, jestem naprawdę wrażeniem dotychczas ręcznego tłumaczenia. Pracował we wszystkich przeglądarkach, których używam. Jedynym problemem dla mnie jest że nie wydaje wykorzystywać funkcję w stronę indeksu Moje forum. Wydaje się działać na wszystkich innych stron, po prostu nie w stronie głównej indeksu (opcja edycja nie nadejdzie w stronę indeksu). Czy istnieje sposób na rozwiązanie tego problemu? Lub jest tą częścią problemu, ponieważ jest nadal w fazie testów BETA?

Innym niż to nie wydają się pojawiły się wszelkie istotne kwestie dotychczas z ręcznego tłumaczenia. Zadania tak, Wielki !

Pozdrawiam,
    gopalmm2

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Prawdopodobnie występuje niektóre konflikt na youf forum. Dane dostępu PM PK Admin i FTP - I będzie sprawdź go na Twojej stronie.

Dziękujemy za dane dostępu. Po prostu rejestrowane i włączone ręcznego tłumaczenia na stronie głównej. Udał się do niektóre tłumaczenia i jak widzę przycisk Edytuj pokazuje i działa poprawnie. Należy pamiętać, że przycisk Edytuj pojawia się tylko w ramach badania, które należy przetłumaczyć. Jeśli masz angielski forum i są na stronie angielski, a następnie będzie istnieć nie przycisk Edytuj w zwykły tekst - nie można tłumaczyć z języka angielskiego na angielski (still, którą widać, że przycisk Edytuj jeżeli niektóre badania jest wewnątrz langtitle lub lang BBCode).

Potwierdź, że jest OK lub opisać w więcej szczegółów na czym polega błąd. I badane w Operze.

Członek

Korzystam z firefox i right now i nadal występuje problem. Również zauważyłem, że Strona główna również nie tłumaczyć na wszystkich, i gdy nie są tłumaczone, przycisk Edytuj również nie pojawia się. Wątki są obecnie tłumaczone i edytować przycisk występują. To nie był sprawy przed jego uaktualnieniu. Wszystko, co robiłam uaktualnienie było FTP pliki i zastąpienie xml. Czy jest coś innego, potrzebne do uaktualnienia? Myślę, że uaktualniono 4.4.6 do 4.5.1

Członek

OK może być nie było jasne, przykro. Problem jest, że przycisk Edytuj wraz z tłumaczenia znikają w stronie głównej forum i łącza forum. Tak szybko, jak I go do wątku, tłumaczenie pochodzi i przycisk Edytuj pochodzi zbyt.

Niestety, dziękuję.

OK - widzę, że ta Strona główna nie są tłumaczone. I zbada.

Tłumaczenie Problem rozwiązany - było problem konfiguracji. Zostały zmienione wartości vBET > pamięci podręcznej bazy danych > Stop, patrząc po x awarie -nie wykorzystano to dokonane pamięci podręcznej ponieważ zbyt wiele tłumaczenia brak (sieci Microsoft tłumaczenie już osiągnięciu limitu - gdy wypełnią więcej pamięci podręcznej, a następnie będzie można ustawić niższą wartość dla tego parametru optymalizacji).

Right now I 'm sprawdzanie problem przycisk Edycja.

I 'm on sposób. W tym momencie wiem, że skrypt Java jest dodawane i wykonywane. Przycisk nie są pokazywane lub Bryan nie w widocznym miejscu - problemu może być powiązane z niektórych CSS - nadal pracuje na nim.

OK. Znalazłem przyczynę i skorygować je. Proszę sprawdzić i potwierdzić. Zwrócę szybko naprawić to - oczywiście, że zostanie to w następnej wersji.

Członek

Działa! Awesome!

Serdecznie dziękuję za czas i wysiłek.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •