Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 18

Wątek: Odinstaluj & wyników

Junior Member

Default Odinstaluj & wyników

Po użyciu vBET4 na kilka miesięcy, wszystko, co wydaje się dobre, ale już zdecydowałem, że chcę, aby usunąć go z mojego forum.

Powody:
    1. My dedykowanym serwerze bazy danych stało się bardzo duże, a co funkcja forum staje się bardzo powoli. Miałem do uaktualnienia mój serwer dysk twardy SSD, tak, że wszystko normalnej ponownie stanie się. Wierzę, że jest to tylko tymczasowe rozwiązanie i wszystko będzie znów powolne, gdy rozmiar bazy danych rozrasta się trochę więcej.
    2. Będą musiały zapłacić Google uruchomienia, ładowanie pieniądze na użycie ich v2 API.
    3. Jest nigdy naprawdę warto uruchomić automatycznego tłumaczenia z buforowania aby wygląda jak użytkownika forum ma więcej wątków. I używany do uruchomienia podobne plugin w Wordpress i jeden dzień Google tylko usunięte wszystkie indeksy automatycznie tłumaczone na stronach sieci.

Zgodnie z powyższym nie może być prawo, ale są moje przyczyn i nie chce podjąć wszelkie zagrożenia.

Ponieważ vBET jest bardzo zaliczki i wyrafinowanych plugin, I 'm upewnić się, że nie zamierza być łatwe, ponieważ nie samego urządzenia był bardzo łatwo albo odinstalowywania.

2 Dotyczy mam teraz:
    1. Odinstaluj, (ofertę zapłaconej "odinstalować usługę")
    2. 404 błędy. Po dezinstalacji będzie istnieć dużą błędy 404 z powodu usunięcia przetłumaczonych stron. Jest tam mimo to skrypt Auto przekierowanie Boty aparat wyszukiwania i Goście Wróć do oryginalnego wątku z 301 kod trwale przeniesiony?

W vBSEO, dostępna jest opcja w ogólne ustawienia > vBSEO ustawienia. Może to pomoże?
    „Nie można odnaleźć pliku"żąda obsługi?
    Wybierz sposób obsługi żądań "Pliku nie znaleziono":
    -Przekierowanie do strony głównej
    -Wysłać kod HTTP 404 i wyświetla komunikat „nie odnaleziono strony"
    -Zawierać stronę błędu niestandardowego. Uwaga: Nazwa pliku powinny zawierać ścieżki bezwzględnej. (przykład: /home/user/public_html/error.php)

Junior Member

Aktualizacja.

Robiłem co następuje:
    1. Niepełnosprawnych vBET
    2. Przywrócić .htaccess
    3. Przywrócić functions_vbseo_createurl.php i functions_vbseo_url.php

Kiedy próbuję, odwiedzając przetłumaczonych wątków, pokazuje stan: HTTP/1.1 301 trwale przeniesiony i przekierowuje mnie do oryginalnego wątku. To jest dobre wieści!

Jednakże tylko wyłączyły vBET, ale nie należy go odinstalować.
    Co zrobić, jeśli odinstalować go? Będzie 301 przeniesiono trwale przekierowanie gone jak podejrzeń, że obecnie odbywa się to przez vBET.

Niektóre inne rzeczy do przeanalizowania, dodatkowe sieci i itd...

Emeryturze;)

Po odinstalowaniu rzeczy jak dodatkowe grupy użytkowników (stworzone przez vBET) zostaną usunięte z bazy danych, również teraz to dostępne Beta wersja robota PHP, co spowoduje usunięcie wszystkich BBcode - łącza również

Junior Member

Dziękuję.

Można każdy upewnij się, że 301 Stałe nagłówki i Przekierowanie są wykonywane przez vBET?
    Jeśli jest wykonywana przez vBET, tylko będzie wyłączyć go (nie odinstalować) ponieważ jeśli odinstalować, będzie powodować dużą błędy 404 nie została znaleziona.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Nr 301 przekierowania nie są podejmowane przez vBET - masz vBET wyłączone tak nie robi nic. Można odinstalować vBET.
    Należy pamiętać, że można ustawić zasady .htaccess mają przekierowania - teraz prawdopodobnie odbywa się przez vbseo.

Powiedz, potrzebujesz więcej pomocy tutaj?

PS.
    Celem vBET nie jest, aby Twoje forum wyglądało tak, że ma więcej stron, jak napisałeś-pomysł jest wspieranie wielojęzycznych społeczności, byli wszyscy mogą pisać i czytać w swoim własnym języku

Junior Member

Jest ciekawe, że vBSEO wiedział skąd przekierować przetłumaczonych wątku do oryginalnego wątku.
    Będziesz zaplanować całkowicie odinstalować vBET jutro. Zostaw to wątek, otwarte w danym czasie.

Chociaż zgadzam się z Tobą że tego vBET jest możliwość nasze forum wsparcie wielojęzycznych, ale niestety Google może nie zobacz go w ten sposób.
    vBET dotąd jest smartest, ponieważ tłumaczy zarówno zawartość, jak i adres URL i Google jest nadal nie są świadomi tego.
    Wiele Wordpress wtyczek nie przetłumaczyć adres URL i one zostały wszystkie sankcjom.
    Na przykład vbet.com/blog/test, rosyjski przetłumaczonych url SEO byłoby vbet.com/blog/test/ru lub vbet.com/blog/ru/test, który łatwo jest zidentyfikowany jako zautomatyzowane przetłumaczoną stronę.

Nadążać dobrych, chociaż zostały postanowiła zaprzestać stosowania go, ale nadal powiedziałbym, że jest dobrym mod.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

vbseo rozpoznaje, że wątek przez identyfikator, który znajduje się w adresie URL, a następnie kontroli jest adres URL jest powinna istnieć, a jeśli nie przekierowuje - samo dzieje się po ustawieniu duku w adresie URL.

Wierzymy, że internet bez barier językowych jest przyszłość I jest zamknięta za każdym razem, gdy tłumaczenie silników zwiększa ich jakości tłumaczenia. Zmiana wolna API zwrócić jedną spowolni to, ale nie przestanie go. Tak długo, jak ludzie chcą być przesłuchane wszędzie. Tak długo, jak ludzie chcą komunikować się z wszyscy. To, co dla internet istnieje

W przypadku wystąpienia problemów podczas odinstalować tylko napisz tu - pomożemy.

Junior Member

Dotychczas odinstalowane prawidłowo. Dodatkowe sieci zostały pomyślnie usunięte.
    Teraz tylko widzę tytuły z
    Znalazłem gdzieś wątek jest skrypt lub polecenie SQL, aby ją usunąć. Zamierza spróbuj.
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 11-10-11 W 06:10.

Emeryturze;)

Sądzę, że widać "[langtitle =]" itp
    Tak skryptu można znaleźć tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10556

Junior Member

Wrzenie I 'm burzliwe ten wątek ponieważ widzę tysiące błędów z Google webmasterów po kompletne odinstalować tym czyszczenie pamięci podręcznej bazy danych.

Można znaleźć w dołączonym obrazie.

Te przetłumaczonych adresy URL o identyfikatorze nie uzyskać stałe przekierowanie do oryginalnego wątku.

Próba ponownej instalacji vBET aby sprawdzić, czy właściwie są przekierowanie ale nie potrafiła zainstalować, ponieważ forum skończyło się pusta strona. Zauważyłem, to się zdarzyć natychmiast po aktualizacji plików vBSEO. .htaccess jest zdecydowanie poprawne, ponieważ przywrócona starsza wersja, gdy vBET był wciąż działa.

Mogę również znaleźć wysłać najnowszy vBET 4.4.5 ZIP nie zawiera-raz folderu.
    Może to przyczyną problemu?
    Ostatnio edytowane przez raymond; 14-12-11 W 04:22.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •