Po użyciu vBET4 na kilka miesięcy, wszystko, co wydaje się dobre, ale już zdecydowałem, że chcę, aby usunąć go z mojego forum.
Powody:
1. My dedykowanym serwerze bazy danych stało się bardzo duże, a co funkcja forum staje się bardzo powoli. Miałem do uaktualnienia mój serwer dysk twardy SSD, tak, że wszystko normalnej ponownie stanie się. Wierzę, że jest to tylko tymczasowe rozwiązanie i wszystko będzie znów powolne, gdy rozmiar bazy danych rozrasta się trochę więcej.
2. Będą musiały zapłacić Google uruchomienia, ładowanie pieniądze na użycie ich v2 API.
3. Jest nigdy naprawdę warto uruchomić automatycznego tłumaczenia z buforowania aby wygląda jak użytkownika forum ma więcej wątków. I używany do uruchomienia podobne plugin w Wordpress i jeden dzień Google tylko usunięte wszystkie indeksy automatycznie tłumaczone na stronach sieci.
Zgodnie z powyższym nie może być prawo, ale są moje przyczyn i nie chce podjąć wszelkie zagrożenia.
Ponieważ vBET jest bardzo zaliczki i wyrafinowanych plugin, I 'm upewnić się, że nie zamierza być łatwe, ponieważ nie samego urządzenia był bardzo łatwo albo odinstalowywania.
2 Dotyczy mam teraz:
1. Odinstaluj, (ofertę zapłaconej "odinstalować usługę")
2. 404 błędy. Po dezinstalacji będzie istnieć dużą błędy 404 z powodu usunięcia przetłumaczonych stron. Jest tam mimo to skrypt Auto przekierowanie Boty aparat wyszukiwania i Goście Wróć do oryginalnego wątku z 301 kod trwale przeniesiony?
W vBSEO, dostępna jest opcja w ogólne ustawienia > vBSEO ustawienia. Może to pomoże?
„Nie można odnaleźć pliku"żąda obsługi?
Wybierz sposób obsługi żądań "Pliku nie znaleziono":
-Przekierowanie do strony głównej
-Wysłać kod HTTP 404 i wyświetla komunikat „nie odnaleziono strony"
-Zawierać stronę błędu niestandardowego. Uwaga: Nazwa pliku powinny zawierać ścieżki bezwzględnej. (przykład: /home/user/public_html/error.php)

Odpowiedz cytatem