Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 3 123 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 27

Wątek: nie tłumaczenie stron całkowicie w vbulletin 4.1.8

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Junior Member

Default nie tłumaczenie stron całkowicie w vbulletin 4.1.8

podczas uaktualnienia do vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 jest nie tłumaczenie stron całkowicie.

Emeryturze;)

Cześć
    Może użytkownik podaj mi więcej informacji:
    -które API tłumaczenie czy jesteś za pomocą (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid))
    -Uruchom test dla aplikacji interfejsów API, które za pomocą: BADANIA

Emeryturze;)

Nie odpowiedzi, uznałem, że to rozwiązanie, jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące tego problemu, który mogę będzie uwagi jest otwarte dla wszelkich innych Proszę otworzyć nowy wątek

Junior Member

Default tylko tłumaczenia tekstu statycznego na forum

Moja strona Przetłumacz nie przetłumaczenie zawartości podczas przeglądania. tylko tłumaczenia tekstu statycznego na forum.

自動車保険

Junior Member

Moja strona Przetłumacz nie przetłumaczenie zawartości podczas przeglądania. tylko tłumaczenia tekstu statycznego na forum.
    Użyłem firmy Microsoft i Apertium tłumaczenia.

Emeryturze;)

W badaniu, które łączyć można było żadne badania do google apertium (to powstało po utworzeniu vBET firmie Microsoft za pośrednictwem Azure)
    Można prosimy o uruchomieniu testu dla firmy Microsoft przez Mazure, można znaleźć w:
    Pobieranie plików - > czy nie przekazywanie - > narzędzia - > microsoftbyazuretest.php
    Wystarczy wysłać go do folderu głównego forum i wpisz docelowy identyfikator URI w przeglądarce

Junior Member

Uruchamianie testu Central tłumaczeniu interfejsu API przez Azure

Tokenu pełnego:
    {"błąd": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: brakuje wymaganego pola/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 02:17:06Z 2011-12-09"}

Wynik badania:  "ArgumentException: brak informacji okaziciela znalezione w tokenie: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 130.547119141
    jak to naprawić?

Senior Member

Quote Napisał begin View Post
    Uruchamianie testu Central tłumaczeniu interfejsu API przez Azure

Tokenu pełnego:
    {"błąd": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: brakuje wymaganego pola/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 17beac4d-d6ee-4b61-8e51-998aefa90122/r/nTimestamp: 08:27:56Z 2011-12-14"}

Wynik badania: ï» ¿towarowymi „ArgumentException: brak informacji okaziciela znalezione w tokenie: ID=3737.V2_Json.Translate.2472B68D "
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 128.82421875
    Pojawia się błąd ten sam

Emeryturze;)

Najprawdopodobniej nie Wstaw wszystko w sieciAdmincp -> vBET -> tłumaczeń audiowizualnych->Microsoft Comercial tłumaczenie klucz API przez Azure(beta)

Aby użyć tłumaczenia firmy Microsoft za pośrednictwem Azure trzeba najpierw subscribe Mcrosoft tłumaczenia API (również wolna opcji) w tutaj kliknij
    a następnie zarejestrować możesz wejdź tutaj, wypełniając nawiasy (to nie ma pola Nazwa klienta, którego należy użyć w Interfejs API Microsoft Comercial tłumaczenie klucza przez Azure(BETA))

Junior Member

Przepraszam, zarejestrowałem interfejs API Microsoft i zastosowania, ale nie można zdefiniować co to jest interfejs API liczbę Azure.
    Proszę Powiedz mi szczegóły.
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 13-12-11 W 20:32. Powód: Obraz usunięte

Strona 1 z 3 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •