Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 10

Wątek: Błędy występują w PHP

Senior Member

Default Błędy występują w PHP

PHP Fatal error: klasa 'vB_Template_Runtime' nie można odnaleźć w /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions.php wierszu 338

PHP Fatal error: zadzwonić do niezdefiniowanej funkcji vbet_doRedirect() w /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php wierszu 933

Jakieś pomysły Dlaczego? Jest to z najnowszej wersji 4.4.4

Emeryturze;)

Pierwszy błąd PHP
    Można Proszę nam dokładny adres url, który prowokuje tych błędów lub kiedy zostanie wyświetlona, jeśli nie figured że się i będzie musiała sprawdzić na miejscu

O sekundę błąd będzie musiał sprawdzić Moje forum badań

Senior Member

Wiem nie dokładnie jakiego adresu URL pochodzili oni z. Pojawiają się dzieje kilka razy dziennie.

Emeryturze;)

Muszę wiedzieć co mogłoby prosimy Wyślij mi w programie access szczegóły dla mnie do lektury?

EDIT
    temat ten błąd:
    PHP Fatal error: klasa 'vB_Template_Runtime' nie można odnaleźć w /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions.php wierszu 338
    Udało mi się rozmnażać, a tutaj istnieje quick fix dla Ciebie
    UWAGA: To nie jest badana:
    Otwórz plik
    includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php
    I znajdź linię:
    PHP Code:
    $encoded urlencode(vbet_getReEncoded($title)); 
    -Jeżeli nie zostaną dokonane jakiekolwiek zmiany w tym pliku powinna być w wierszu 121
    I przed jest to wiersz ten kod:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/includes/class_core.php'); 

O drugi błąd I nie może reprodukcji, muszą mieć dostęp do Twojego ftp na jego zbadanie
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 09-11-11 W 13:59.

Emeryturze;)

Jeszcze jedna rzecz:
    UWAGA to nie jest badany!
    PHP Fatal error: zadzwonić do niezdefiniowanej funkcji vbet_doRedirect() w /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na linii 933

Znaleźć ten wiersz includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php:
    PHP Code:
        vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse); 
    i umieścić przed to:
    PHP Code:
        require_once(DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php'); 
    Powiedz nam to rozwiązanie to pomocne dla Ciebie

Senior Member

Zastosowaniu zmian. Te błędy są teraz wyświetlane jest gone, ale teraz są nowe:

PHP Fatal error: zadzwonić do niezdefiniowanej funkcji vbet_createURL() w /home/cellphon/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php wierszu 934

Czy potrzebujemy require_once (reż. ' / includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php'); przed tym?

Emeryturze;)

Tak, Niestety dla wszystkich problem, który już przed

Senior Member

Rzeczywiście, kiedy dodać powyższego I uzyskiwanie:

Błąd analizowania PHP: błąd składni, nieoczekiwany koniec $ w /home/cellphon/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php wierszu 937

Jestem pewien, całkiem wszystkie poprawne} i; Są tam. To wygląda jak to obecnie:

PHP Code:
    if ($redirectLanguage) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php');
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
    vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse);

Emeryturze;)

Może proszę Pokaż mi linii 937, proszę Uwaga Aby tego rodzaju błąd analizy PHP często występuje, gdy plik jest zmieniany podczas forum jest także na.
    Tak proszę wyboru, czy błąd jest wciąż istniejących lub pokazuje tylko kilka razy w czasie zmiany pliku - a, zapoznaj się z remeber tego czasu serwer może być inna od zamierzonej

Emeryturze;)

Żadnej odpowiedzi, uważa za rozwiązane, jeżeli nadal chcesz zwrócić wszelkich kwestii dotyczących tego problemu będzie oznaczyć ten wątek otwarte ponownie, w przypadku innych Proszę otworzyć nowy wątek

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •