Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 17 z 17

Wątek: Troubl z vbseo integracji - pomoc

Członek

Wierzę, że to jest to, co mam teraz jako .htaccess. Wysłałem ci dostęp do PM. Jeszcze raz dziękuję! Mogę dostać vbet do pracy oddzielnie od vbseo ... ale integrowanie obu wydaje się być trudne dla mnie ... przepraszam za trud i dziękuję. Jest to bardzo mile widziane . I 'm z zadowoleniem przez wsparcie tutaj.

Emeryturze;)

Hi mogę nie przyciskiem użytkownika forum danych już dał mi proszę sprawdzić skrzynki odbiorczej

Członek

Hi I sprawdzone podczas logowania przed wysłaniem. Ja postarałem go ponownie i działa dla mnie. Wysłany zostanie IP alternatywnego serwera w przypadku wydania DNS.

Dziękujemy.

Członek

Thaks do r.dziadusz, mój problem został rozwiązany. Pomoc jest widziane .

Emeryturze;)

pomogą wam, jeśli masz jakieś pytania prosimy zapytać o wszelkich innych kwestii Proszę otworzyć nowy wątek

Członek

Przepraszamy, ale nadal wydaje się być niektóre problem. Moje całą stronę tłumaczy teraz, ale poszczególne tłumaczenia nie wydaje się działać z jakiegoś powodu. Czy wiesz co chodzi? Ponieważ tłumaczenie strony działa, odgadnąć interfejsu API google lub interfejs API microsoft działa, ale nie wiem, dlaczego nie jest tłumaczenie pojedynczych tekst.

Dziękujemy za odpowiedzi.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Proszę otworzyć nowy wątek dla nowego problemu - również proszę podać, więcej szczegółów (dokładny adres URL do strony, gdzie występuje problem, oferta tekstu, które nie są tłumaczone).

Krótko - Proszę zwróć uwagę, że nie masz do odgadnięcia, czy tłumaczenia API pracuje użytkownik mógł go sprawdzić Admin PK - > vBET - > tłumaczenie dostawców dostępności. Przyczyny, dlaczego nie działa tłumaczenie poszczególnych może być rzeczywiście dostawców nie są dostępne, więc masz, mają w pamięci podręcznej i niektóre części (nie przetłumaczone) są nowe na stronie (nowe odpowiedzi, edytowane stanowisk). Jeśli potrzebujesz więcej pomocy proszę otworzyć nowy wątek ten nowy problem.

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •