Bez błędów I Apache dzienniki, błąd dostępu do lub w inny sposób
Odpowiedź z do blokowania apostrofów, youll patrz: Oferta i po zapisaniu w celu zaksięgowania oferty is gone, po wyłączeniu VBet wszystko przepracowanych
Bez błędów I Apache dzienniki, błąd dostępu do lub w inny sposób
Odpowiedź z do blokowania apostrofów, youll patrz: Oferta i po zapisaniu w celu zaksięgowania oferty is gone, po wyłączeniu VBet wszystko przepracowanych
Ostatnio edytowane przez techanalyst; 11-10-11 W 21:17.
Powiedz dokładnie, jak reprodukcji.
-W jaki sposób nie ma odpowiedzi (szybkie lub zaawansowane lub problem dotyczy stoisko)?
-Robi się stać dla każdego komunikatu lub niektórych specyficznych dla (proszę podać adres URL do dokładnego mogłeś możemy poznać go po wysłaniu odpowiedzi z oferty)? (w tym momencie potrzebujemy niektórej zawartości, którą wiemy, że przerwy na użytkownika forum)
-Czy zdarza, gdy użytkownik odpowiedzi na przetłumaczoną stronę lub na nie przetłumaczone strony lub booth?
Możemy najpierw spróbować odtworzyć na naszym forum badań (tutaj mamy zaktualizowały jeszcze do vBulletin 4.1.7 nadal sprawdzamy go na naszej instancji badania).
Po prostu kliknij przycisk Ogłoś, odpowiedzi z oferty, youll jest widoczny, a następnie po zaksięgowaniu jej, nie, żadne specjalne
1.) Kliknij odpowiedź z do blokowania apostrofów
Zapisz 2.)
3.) jedyna odpowiedź zostanie zapisana, oferta jest gone
Wyłączone połowę wtyczki myślimy że inne bez zmian, wyłączone VBet i belki pracował
Proszę odpowiedzieć na pytania tak będziemy mogli go dokładnie w taki sam na naszym forum badań. Będzie to zaoszczędzić wysłanie nam dostępu szczegółów, gdy będziemy mogli odtworzyć na naszym forum badań. W tym momencie odpowiedział tylko do 1 pytania 3.
Hi ja postarałem się odtworzyć problem thiss Moje forum badań i zawsze, aby wszystkie wiadomości (notowane i odpowiedzi)
Można nam podają informacje - pm i szczegółów przyciskiem sprawdzi ona przeprowadzonych na miejscu
Ive utracone ogółem zainteresowanie tym pracy, jego jedyną zostały trzy dni, ale Chora mają zaakceptować utratę 200 +, był powiedziałem żadnej refundacji, należy zaktualizować swój FAQ "Nie refundacji"
Nie może kontynuować obniżyć forów i w przypadku gdy Twoje plugin doesn't work for me (okres), Im nie chce zezwalać na Przejdź na Moje fora, trash go, działało tylko plugin usłyszeć Ciebie powiedzieć "Ours działa kontakt innych" mieszkam withlut tłumacz usług, I niedomiar żywych bez innych wtyczek
Źle pochodzą ponownie, gdy działa sposób potrzebna do czasu usunięcia moją nazwę użytkownika, konto i wszystko proszę, sposobem Im zirytował
Ostatnio edytowane przez techanalyst; 12-10-11 W 13:28.
Hi. Nie musimy zaktualizować FAQ nie jest FAQ - całej polityki jest opisany w umowy licencyjnej, która została zaakceptowana. Nie rozumiem, że straciłeś 200 + - nie wiadomo dokładnie co zrobić masz na myśli, ale vBET nie awarii sieci forum, którego jest funkcjonalny i było decyzji można rozpocząć pracę na forum rzeczywistego. Najbardziej się klienci nie mają problemów z vBET sobie, który ma wysokiej jakości (w tym momencie, których brak jakichkolwiek sprawozdania błędów, który jest otwarty). Nie jesteśmy zdolni, jaka jest przyczyna problemu bez dostępu do sieci forum - nie jest ona odtwarzalne na naszym forum badań. Proszę Uwaga Każdy ma inny zestaw wtyczek i prawdopodobnie jest kilka konflikt z innymi mod lub po prostu coś jest nie niewłaściwy podczas instalacji/konfiguracji. Oczywiście maybe – vBET błąd, ale nie pragniemy potwierdzić ona, dopóki nie jesteśmy w stanie odtworzyć go na naszej środowiska testowego.
Nikt nie prosi Cię o sprowadzenie swojego forum-jak rozumiem twoje forum działa dobrze, gdy vBET jest włączony i twierdzisz, że tylko tam jest problem z cytatami, które nie zostały zweryfikowane jeszcze tak nie wiemy jest to wina vBET, czy nie. Jak opisałeś siebie w innym plugin wątek pracuje dla CiebieTo zostało potwierdzone przez ciebie. Więc proszę nie pisać fałszywych zeznań-vBET pracuje i tłumaczenia z tłumaczeniowych dostawców są wyświetlane na Twoim forum. To było potwierdzenie przez Ciebie i naszego personelu (mnie osobiście). Wiemy, że jesteś sfrustrowany, ponieważ nie podoba Ci się sposób integracji z vbseo-nadal proszę trzymać się zdań, które są prawdziwe. Potwierdza się, że vBET pracuje na twoim forum.
Dzisiaj/jutro Radek zaktualizuje to bardzo forum do vBulletin 4.1.7 — Zapraszamy do próby odtworzenia problemu tutaj. Jeśli będziesz e nie można zrobić to też będziemy musieli uzyskać dane dostępu do pracy z problemu, ponieważ będzie to oznaczało, że problem jest związany nie vBET, ale do określonego środowiska (Konfiguracja, innych wtyczek, możliwe Niewłaściwa instalacja). Również nie Spróbuj przewidzieć przyszłości — nie. Czym prosimy tylko kij do ogłaszania zamiast pisania fantasy o co będzie - przynosi nam nigdzie. Nikt powiedział o wyłączenie swoje wtyczki — jesteś Histeryczna tutaj lub po prostu trying to make hałasu (co się dzieje na?). Wierzę, że musiał posłuchać czegoś tak, jak przed - być może z zespołu vBulletin, być może z zespołu vbseo, być może gdzie indziej. Ale nie słyszeć go tutaj. Tak Proszę bez dokonywania wątków. Należy trzymać się kwestia - nikt nie zna jaka będzie. W rzeczywistości może poinformujemy o tym coś takiego, ale jak widać w naszej sekcji integracji nam spędzić wielu naszych czasów pomagające użytkownikom z innymi mody i vBET.
Dlatego spróbuj pochodzić po vBulletin 4.1.7 będzie na naszym forum Mrówka do odtworzenia problemu. Już teraz zgodnie z naszej wiedzy go vBET działa prawidłowo na vBulletin 4.1.7 naszych instancji badania. Będzie można sprawdzić go osobiście. Tak działa w sposób nasi użytkownicy potrzebują-działa poprawnie. Będziemy naprawdę szczęśliwy, jeśli znajdziesz błąd w vBET i z Uśmiechu będzie przenieść wątek ten błąd raportowania sekcji-ponieważ będzie oznacza to, że możemy poprawić vBET jedną czas na naszym użytkownikom wysokiej jakości. Dlatego serdecznie zapraszamy Państwa do przejść z powrotem i pokazuje nam problemu. Będziemy nie da się rozwiązać coś bez możliwości odtworzenia. Jeśli można odtworzyć tylko na użytkownika forum (nie jednego roszczenia mają ten sam problem i nigdy nie miało miejsca przed coś podobnego) My potrzebujemy twojej forum w celu znalezienia naszych co się dzieje i jest w ogóle wszelkich kwestii.
Poszukuję informacji do usunięcia i wszystko bez POWODUJĄC jakichkolwiek problemów na moje bieżącego FORUM Proszę odinstalować EVERY PART of this thing, pliki kodu
ZATRZYMAJ MÓWIENIE KLIENTA, CO SIĘ CHCĄ, IM KLIENTA I POWIEM CI CO CHCĘ
Czy muszę umieszczają to w 52 języki?
Hi - proszę pkt gdzie I told you what you want - nie wiem, co to są odniesienia do i jest już potwierdzone, dokonane zdań bez osłona, więc proszę zapytać, co dokładnie pisania o. To zdanie bardzo wątku "ma" i "klient" znajdują się tylko w blogu ostatni. Już teraz nie wiem, co to są pisze o.
Aby odinstalować proszę:
1. Odinstalować Admin PK
2. Usuń vBET reguły .htaccess jeżeli taki został dodany
3. Usunąć wszystkie pliki przekazany do FTP (wystarczy usunąć tylko pliki przekazany do zawiera/xml menu Admin PK wpłynie na nawet po jego odinstalowaniu, tylko mogą przebywać w całości pozostałych)