Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 13

Wątek: Problemy z formatowania strony tylko dla członków

Senior Member

Default Problemy z formatowania strony tylko dla członków

Moja strona jest w 100% przetłumaczone na gości, ale gdy członkowie logowania i przeglądania stron wymagać "ekstra" tłumaczenie ze względu na więcej tekstu na stronach.

Jest to całkiem normalne, z wyjątkiem podczas wyświetlania strony jako członek trzeba odświeżyć (F5) strona 2-3 zanim wszystko wyświetla poprawne.

Dodałem kilka zdjęć do wyjaśnienia.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Ostatnio edytowane przez Snake; 12-09-11 W 19:58.

Emeryturze;)

Cześć
    Problem wydaje się być w api tłumaczenie, bo raz przetłumaczony tekst jest przechowywany w pamięci podręcznej więc może być stosowane właściwie, ale "ekstra" tłumaczenie muszą się łączyć z google / microsoft api.
    Czy za pomocą Google lub Microsoft api do tłumaczenia?
    Jeśli Microsoft, należy upewnić się, że microsoft id api jest poprawne, jeśli google przeczytaj ten post: http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1729
    Ponadto, problem może być na serwerze, należy znaleźć, jeśli nie jest zablokowany podłączenia wyjścia

Senior Member

Zgadzam się, wydaje api jest zatrzymany i trwać 2-3 idzie po pełne tłumaczenie.

Im przy użyciu google api, źle Przeczytaj FAQ i sprawozdania, dzięki.

Senior Member

Ok, więc nie jestem zablokowany przez google, po prostu wydaje, że ograniczamy ilość querys za jednym zamachem.

Jak to naprawić?

Emeryturze;)

Jeśli nie są blokowane przez google i połączenie wyjścia nie są zablokowane, a także nie ma problemu z przekierowaniem. Być może spróbować użyć microsoft API i wtedy zobaczysz jeśli istnieje improvments.
    Należy także pamiętać, że wkrótce trzeba będzie zapłacić za korzystanie z google api.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Snake View Post
    Ok, więc nie jestem zablokowany przez google, po prostu wydaje, że ograniczamy ilość querys za jednym zamachem.

Jak to naprawić?
    Podobnie jak Radek napisał można użyć programu Microsoft API. Należy pamiętać, że Google jest wprowadzenie limitów Tłumaczenie API v1, aby przygotować użytkowników do zamykania się w grudniu. Więc można także przełączyć się zapłacić (wiem, że nie chcesz z innego postu).

Jest też inne rozwiązanie! Odkryliśmy, jakiś czas temu, że jeśli zbyt wielu zleceń będą zbyt często to Google Google sprawia, że kary czasowe. Jak widać teraz jest to również kary odmowa usługi, ale ... Mamy specjalny parametr za to! Proszę przejść do Administrowanie CP-> vBET-> Dostawca tłumaczeń i ustawić Opóźnienie pomiędzy tłumaczeniami. Spowoduje to dodanie określony czas opóźnienia między zlecenia, więc jeśli powodem jest zbyt wielu żądań w krótkim okresie czasu, to będzie rozwiązane. Należy pamiętać, że nawet z takim zestawem opóźnienie może masz tłumaczenia szybciej! Tak jak napisałem Google może dać kar czasowych, więc czeka trochę po stronie serwera może całe tłumaczenie szybciej

Ponadto, jeśli okaże się, że Google ogranicza maksymalną długość jednego zapytania, lub maksymalnie segmentów w jednym zapytaniu, to wystarczy ustawić niższe wartości stałe w klasie vBET_Translator_Google (Patrz plik / includes / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Proszę powiedzieć, czy potrzebujesz więcej pomocy w tym zakresie lub problem jest rozwiązany.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 16-09-11 W 21:27.

Senior Member

Czytasz moje inne posty źle chcę korzystać z płatnych.

Więc jak to zrobić? Prosimy o odpowiedzi na mój inny wątek poprawnie!

Przepraszam. Zrobiłem błąd (tylko sprawdzone dyskusji http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9965 - To było w innej formie użytkownika - nazwa rozpoczyna się również z S ). Nie musisz krzyczeć - Pójdę do wszystkich wątków, które nadal czekają na odpowiedź. Możesz dać mi dokładny adres URL tutaj, jeśli chcesz Jestem sprawdzanie po kolei posty z ostatnich 2-3 dni - mój laptop był rozbił się i Radek było dbanie o forum.

Jeśli chcesz używać Google Translation API V2 - wystarczy zainstalować najnowszej wersji vBET4.x, przejdź do Admin PK - > vBET - > tłumaczenie dostawców i opcje odpowiednio ustawione. Znajdziecie tam cały opis odpowiednie linki jak zdobyć klucz API Google i tak dalej.

vBET 3.x będzie go wspierał wkrótce (najprawdopodobniej już by to było, gdyby nie mój laptop crash). Zaplanowaliśmy wydanie na ten miesiąc. Mamy niewielkie opóźnienie ze względu na problem sprzętu, ale wciąż nowe wydanie vBET3.x powinno być dostępne pod koniec tego miesiąca

Proszę powiedzieć, czy potrzebujesz więcej pomocy z problemu opisanego w tym wątku

PS. Wystarczy pamiętać, że jest to 3.x sub-forum. Zapewniamy Tłumaczenie Google v2 wsparcie tylko w vBET3.x - jest na etapie testów teraz. Zmiany kodu są już zrobione.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 16-09-11 W 21:42.

Senior Member

Wiem, że to VB3 forum, im działa VB3 to dlaczego i post tutaj

Kiedy VB3 wsparcie apiv2?

http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10086

Byłem edycji mojego ostatniego postu podczas wysyłania odpowiedzi - więc proszę sprawdzić tam link. Przepraszamy za kłopoty - Brakuje mi, że jest 3.x sub-forum na początku - moja wina: P

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •