Witam wszystkich,
Chciałbym wiedzieć, pogoda jest możliwe, aby wykonać następujące czynności z vBET.
Załóżmy, że mam forum w języku duńskim. Nie chcę zainstalować vBET na ten oryginalny forum duński, ponieważ nie chcę mieszać forum - jest kierowana przede wszystkim dla użytkowników duński i chcę to utrzymać. Jeszcze więcej, bo nadal nie wiadomo, wyszukiwarki pogoda będzie określać automatyczne przetłumaczonych stron - nawet wyciągnął z lokalnej bazy danych na serwer WWW - i to nieprzewidywalne, jak te miejsca będą karane przez wyszukiwarki.
Aby tego uniknąć oryginalnej domenie staje się karze w sumie starałem się dowiedzieć, vBET pogoda może wspierać przepisywania adresów URL z domain.com / [languagecode] do poddomeny formacie jak [languagecode]. Domain.com. vBET odpowiedzi nie można zrobić z vBET i tak jest w pełni obsługiwane.
Zawartość naszego forum są ciekawe nawet dla gości z zagranicy i dlatego chciałem zainstalować całego forum i bazy danych do innej domeny, całkowicie oddzielone od pierwotnego, i zainstalować vBET tam. Do tej pory nie ma problemu od strony technicznej. Ale: w ten sposób pozwoli wyszukiwarki określenia "nowe" forum entirly za duplikaty.
Pytanie brzmi: można to zrobić, że vBET pokazuje tylko przetłumaczoną zawartość, a nie oryginał (duński) zawartość? Więc SE tylko zobaczyć unikalne miejsca i nie ocenić je jako duplikaty.
Pozdrawiam,
Juice.

Odpowiedz cytatem