Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 16

Wątek: Włączanie / wyłączanie vBET bez problemów

Senior Member

Default Włączanie / wyłączanie vBET bez problemów

Hi, w następnym wersji można je tak, że przynajmniej w celach testowych vBET może być wyłączona, jeśli i wyłączyć to teraz nie mogę dostać się na mojej stronie w ogóle i bałagan z. Htaccess itp. ... w Aby forum użytkowej.

Nie powinno być sposobem na włączenie lub vBET łatwo tak jak wiele innych modów, tego rodzaju integracji byłoby bardzo cenne dla użytkowników i rozwiązywania problemów.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,

Przede wszystkim - jeśli wyłączyć vBET - nasze zasady w htaccess nie działa - dlaczego? bo nie masz kodu flagi w url.

po drugie, jeśli masz vBET zintegrowany z vBSEO - nie mamy żadnych opcji - można tylko zastąpić stare pliki vBSEO ponownie (system vBSEO nie mają systemu haczyków).

na koniec - swoim forum po wyłączyć z vBET powinny działa normalnie (pustych ekranów, itp.)
    jeśli masz pusty ekran po wyłączeniu z vBET - sprawdź w logach serwera błędy - Będziemy to sprawdzić.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Tak jak Kamil napisał -. Gdy vBET jest wyłączony zasady w htaccess nie powinny ograniczać niczego.

Także prawdą o integracji vBSEO - nie istnieje żaden system haków więc zmiany plików są potrzebne.

To nie jest żądanie składnika. Wyłączone vBET powinno być nieszkodliwe, jeśli nie jest, to proszę rapport błąd i będziemy to sprawdzić Ja jestem w ruchu tego wątku do sekcji błędów. Proszę podać więcej informacji (jeśli zobaczysz biały ekran, nie musi być błąd w logach), więc będziemy mogli nad nim pracować.

Senior Member

Michał to nie jest błąd, to jest mój punkt widzenia nie ma sposobu, aby po prostu wyłączyć vBET, innych modów będzie:
    Aktywuj produkt?
    Tak Nie

I wybierzesz ten, który chcesz, a następnie zapisz w admincp, ta funkcja nie istnieje w vBET, dlatego zrobiłem żądanie FEATURE, dzięki czemu możesz dodać tę funkcję w przyszłości

można włączyć lub wyłączyć vBET w admincp-> plugins-> zarządzaniu produktami - masz takie same wyniki

Senior Member

Ok, akceptuję to, ale byłoby miło mieć go w ramach mod w vBET Main

co myślisz, że ta opcja jest konieczna?

Senior Member

Nie wiem, co myślą inni, Kamil, ale dla mnie i uważam, że jest szczególnie dla nowych właścicieli forum, którzy nie wiedzą, aby przejść do Wtyczki i Produkty> Zarządzanie Produkty> wyłączyć produkt, większość z nich wystarczy spojrzeć na "włącz go on / off "w opcji AdminCp> Opcje vBulletin.

co problem po wyłączeniu z vBET? można potwierdzić, że ten problem jeszcze istnieje?

Senior Member

Tylko problem, który występuje przy wyłączaniu vbet wtedy Re-Umożliwiać jest, że lang kod w tagach już są analizowane jak to http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 just niepe³nosprawny vBET aby spróbować, a następnie ponownie włączyć i wcześniej zanalizowano tag [lang] jest już analizowane lub przetłumaczone

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •