Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 20

Wątek: Disabaling języka. Htaccess

Senior Member

Default Disabaling języka. Htaccess

Witam, w moim. Htaccess zarówno wewnątrz folderu forum i na zewnątrz i mają vBET reguły przepisywania początku który wygląda tak
    RewriteRule ^ / (af |? M² | ar | BE | BG | ca | zh-CN | hr | cs | da | nl | en | et | tl | fi | fr **********.. .
    Mój język forum jest inglsh tak powinno być usunięcie i "en", więc wygląda to tak?
    RewriteRule ^ / (af |? M² | ar | BE | BG | ca | zh-CN | hr | cs | da | nl | et | tl | fi | fr **********.
    Jeśli usunąć "en" i mam widok mojej stronie forum lub strony głównej poza forum w innym języku powiedzieć / pt / będzie / pl / flagi pracy, aby mnie z powrotem do przeglądania forum w języku domyślnym?

Pozdrawiam,
    Simon

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,

Twoim głównym kod języka powinien pozostać w. Htaccess, oczywiście angielski flaga będzie działać bez tego kodu. Htaccess.

Dlaczego chcesz usunąć ten kod z. Htaccess?

Senior Member

I nie muszą chcesz usunąć, i było sprawdzenie ilości zapytań, które mam, kiedy mój ładunków forum (23!) I zauważyłem, że za pomocą tabel język i. ....en / short ********** en / medium .. etc, kiedy naprawdę nie powinno być buforowanie wszystkich tabel język dla mnie moim językiem forum jest angielski, moja przeglądarka jest ustawiona na angielski i moje forum języka delegowania jest ustawiony na angielski, więc pomyślałem, że może mam coś źle.

Staram się zredukować obciążenie serwera i zapytania.

Pozdrawiam,
    Simon

można wyłączyć system cache dla niektórych języków (np. angielski) korzystania z tej opcji:
    admincp-> vBET Cache-> Database Cache-> Goście szczegóły Cache

Senior Member

Ok, dzięki , I realizacji tego zbyt http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html jak pisał Michał

Senior Member

Kamil, i osób niepełnosprawnych en w pamięci podręcznej bazy danych i pamięć podręczną gości pobiegł do czyszczenia cache (które nigdy nie zrobić), ale wszystkie te błędy?
    Czyszczenie pamięci podręcznej bazy danych
    Wyczyszczone tabele: en
    Sporządzono. Oczyszczone: 3 stoły w 1 sekundy (3 stoły cache na każdy język)

Czyszczenie plików Cache Guest

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

********************... Includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39

Warning: unlink ([path] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php on line 39
    Usunięte pliki: en
    Sporządzono. Usunięto: 199 plików w 2 sekundy

Oczyszczone 1 język (i)
    Czyszczenie zakończone
    To nie są wszystkie błędy, nie mogłem opublikować je tu limit znaków nie pozwoliła na to i nie mogłem nawet załadować zwykły plik tekstowy, ponieważ system mocowania nie działa.

ok,

sprawdź chmod w pliki wewnątrz vbet_guestcache folderze
    sprawdź chmod vbet_guestcache / pl / folder (powinien być 777)

po drugie, należy sprawdzić (i wklej tutaj) vbet_guestcache lokalizacji na serwerze. Upewnij się, że wewnątrz vbet_guestcache / en / pliki nadal istnieją, czy nie (i sprawdzić chmod plików wewnątrz - należy 777)

Senior Member

Wszystkie pliki w vbet_guestcache były chmod 755, ale teraz są 777, plik znajduje się tutaj / public_html / forumz / vbet_guestcache i / public_html / forumz / vbet_guestcache / pl jest pusta, ale to byłoby jak i wykonywane cache czyste jak podano powyżej.

Czy to teraz jest prawidłowy?

EDIT: Na sprawdzeniu innego vbet_guestcache pliku (być) i okaże się, że wszystko w tym folderze jest chmod 644

Musisz się chmod na 777 dla wszystkich folderów i podfolderów wewnątrz pamięci podręcznej (użyj "chmod 777-R vbet_guestcache").

i przetestuj go ponownie.

po drugie - mamy: Nie ma takiego pliku lub katalogu, Więc będzie sprawdzić ścieżkę do katalogu

Senior Member

Wszystkie vbet_guestcache i podfoldery są teraz 777 będę pm dostęp szczegóły, dzięki czemu można sprawdzić

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •