Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: I teraz może wystawić biletu zainstalować!

Junior Member

Question I teraz może wystawić biletu zainstalować!

Nie mogę uzyskać to do pracy, byłem skręcania na ten produkt teraz prawie 1 miesiąc teraz i używane może być więcej niż 100 godzin na rozwiązywanie problemów w tym 4 vBET produkt, zainstalowany na Vbulletin 4.1.3 i teraz zrezygnować, jestem sikanie i Jestem sfrustrowany.

Muszę pracowników tutaj, aby zainstalować to dla mnie i skonfigurować go do pracy.

Jego sposób na dysku, aby zainstalować urządzenie tak pomoc, bo teraz jej tylko miesiąc od kupić pakiet i nadal nie działa.

I przekazał ją do bezpłatnego Lanser w tworzeniu stron internetowych, a on tryed aby zmusić go do pracy, ale afther 5 godzin musiał zrezygnować.

Wiadomość do pracowników:

Kontakt do mnie na PM lub e-mail dla uzyskania loginu i hasła do mojego serwera lub powiedz mi jak u chcą ftp loginu i hasła!

Nadzieja your'e zamierza rozwiązać ten tylko straciłem themper na temat rozwiązywania problemów przewodników, a co nie.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Zauważyłem, że tekst forum zniknie po polsku, więc to sprawdzić: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1537

Proszę sprawdzić admincp-> VBEOpcje T według readme.html plik z do-not-upload folderu i ustawić forum głównym językiem.
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 12-05-11 W 22:12.

Junior Member

Talking Problem rozwiązany

Problem rozwiązany przez uaktywnić standardowy lub domyślny lang w admincp.

Powinny być domyślnie włączona do eng mieć mniej kłopotów strzelanie do czynienia.

I tak wiem, że to forum jest worng forum aby pisać, jednak w moim nie dobrego samopoczucia i bardzo zmęczony, jak rozwiązania tego może na ponad 100 godzin nie znalazłem właściwe forum do postu i nie mogę go znaleźć teraz Zaczynam myśleć, że jestem głupi

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

dzięki za potwierdzenie - rozwiązany

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •