Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: Zmiana kodu języka w kwestii post.

Senior Member

Default Zmiana kodu języka w kwestii post.

Ten problem gnębi mnie od dłuższego czasu. Dlaczego, kiedy, powiedzmy, że jest członkiem wybrałeś niewłaściwy język, a wpisane coś, i napisali, to nie można edytować kod języka ręcznie w post? Kiedy go edytować z powiedzmy "bg" na "th" nie ma różnicy. Język tylko pozostaje taki sam w post.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,

Taurus, jak rozumiem - ten post nie jest tłumaczony. Oczywiście można edytować post i umieścić inny kod języka, w środku?
    Pamiętaj, że jeśli nadal starają się umieścić zły kod lang - nie zostanie zrealizowane.
    Można przetestować za pomocą google języka postu - wystarczy użyć tłumacz przez google i uzyskać "znaleźć język" opcji. Po tym - umieść dobrego kodu języka wewnątrz post.

Jeśli nadal nie jest dobre - proszę wklej tutaj url z tego postu.

Dzięki

Senior Member

Nie mogę zmienić kod języka. Zrobiłem pewni, że to jest prawidłowy kod języku. Ale każdy post, który został po raz pierwszy źle, a następnie edytować, aby wstawić odpowiedni kod języka, nie będzie również przetłumaczyć.

Oto post:

Windows 7 Tematy: World of Warcraft przez TheBull - Strona 8

Jest w języka tajskiego, a nawet edycji do Tajlandii nie ma znaczenia. To po prostu pozostaje nieprzetłumaczone.

prawo - to jest tajski.
    Taurus upewnij dla mnie konto z dostępem do posta edycja - będzie to sprawdzić sam.
    Dzięki

Senior Member

Text automatically translated from: Malay to: Polish
    Translated text
    Zaloguj szczegóły PM'd. Dzięki Kamil.
    Original text

ok, dzięki - będę sprawdzać to za Ciebie i rozwiązać

Senior Member

Dzięki Kamil. Teraz dlaczego mój post powyżej, ale flagi, a co nie. "Malezja"??

Mój język domyślny jest ustawiony na angielski. Dlaczego mój post powyżej pokazuje inaczej?

hello,

Byłem na Twojej stronie - to wygląda jak problem z pamięci podręcznej bazy danych. Zmiana języka nie powoduje zmiany w pamięci podręcznej bazy danych.
    Prawdopodobnie był to jeden błąd, bo się wiadomość testową na forum i Everythings dobre uczynki (post itd. edycji). - Nie jest to wiadomość zostaje usunięta z kursu.

Dla tego jednego postu, gdy w każdej edycji tego postu, pamięć podręczna w bazie danych nie zostały nadpisane
    Teraz - wygląda na to rozwiązanie - oprócz jednego znaczka (jak przestrzeń) zmusiła ponownego wejścia w pamięci podręcznej bazy danych (oczywiście komunikat jest nadal w pierwotnej postaci - możesz sprawdzić - wystarczy zmienić post). I po tym ponownego wejścia twój post jest tłumaczone dobre.

W tej chwili nie mogę wyjaśnić, co się stało z tym jednym błąd - być może chwilowy brak połączenia z google.
    Jeśli to się powtórzy i czy można odtworzyć ten błąd ponownie - po prostu opisać krok po kroku, postaram się go odtworzyć na moim forum testowania i rozwiązania.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •