Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Przetłumaczone kanały RSS

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Default Przetłumaczone kanały RSS

vBET 3.x obsługuje tłumaczenie kanałów RSS we wszystkich typach. Oznacza to, że dla: RSS2, RSS1, RSS, XML i JS.

Tworzenie przetłumaczone kanał RSS nie może być najłatwiejsze. Wszystko, co musisz zrobić to dodać kod języka w URL kanału. Więc jeśli mój normalny kanał RSS mieć url:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....php?type=RSS2

Następnie, aby to w języku japońskim po prostu dodać ja/ przed external.php Linki SEO lub &language=ja Dla normalnych linków. Tutaj masz przykład SEO link:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....php?type=RSS2

Chodź - kliknij linki stoisku. Zobacz różnicę. Grać trochę Kod Zmiana języka, zmiana typu kanału (dopuszczalne wartości: RSS2, RSS1, RSS, XML, JS).
    Ostatnio edytowane przez vBET; 10-10-09 W 05:03.

Zakazany

Woow
    VbulBiuletyn + vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) będzie pierwszym oprogramowaniem internetowym w tym świecie, które wspierają Multi-Lanaguage Syndication .
    Chętnie zainstalować ją tak szybko.
    Ostatnio edytowane przez RootShell; 04-11-09 W 22:36.

Członek

Default RSS nie działa dla mnie

Quote Napisał vBET View Post
    vBET 3.x obsługuje tłumaczenie kanałów RSS we wszystkich typach. Oznacza to, że dla: RSS2, RSS1, RSS, XML i JS.

Tworzenie przetłumaczone kanał RSS nie może być najłatwiejsze. Wszystko, co musisz zrobić to dodać kod języka w URL kanału. Więc jeśli mój normalny kanał RSS mieć url:
    <! [CDATA [vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET)]]>

Następnie, aby to w języku japońskim po prostu dodać ja/ przed external.php Linki SEO lub &language=ja Dla normalnych linków. Tutaj masz przykład SEO link:
    vBulletin によって エンタープライズ トランスレータ (vBET)

Chodź - kliknij linki stoisku. Zobacz różnicę. Grać trochę Kod Zmiana języka, zmiana typu kanału (dopuszczalne wartości: RSS2, RSS1, RSS, XML, JS).
    Text automatically translated from: Spanish to: Polish
    Translated text
    Original text

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,
    Proszę otworzyć nowy wątek problem w raportowania błędów sekcji i będzie to naprawić.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •