Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: Title na podobne tematy nie przetłumaczone

Junior Member

Default Title na podobne tematy nie przetłumaczone

Zauważyłem, że podobne wątki przetłumaczone, ale jego title = "" tag nie jest. Mam nadzieję, że to naprawić w następnej wersji.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Czy możesz podać dokładny adres, gdzie można zobaczyć

Junior Member

Text automatically translated from: German to: Polish
    Translated text
    Na przykład Zalecenie Software
    Original text
    Kiedy rozwijanej i onmouseover podobne wątki tytułu pobytu angielski.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Masz na myśli tego tagu: title = "Forum Dyskusyjne Kanał RSS"?

Junior Member

Tak, wszystkie z nich. Nie tylko po najechaniu kursorem na podobne tematy 5 link na dole nie otrzymasz tłumaczenie.
    Usuwa von Software kann durcheinander Oprogramowanie anderer? trzeba przejść przez ten dół atthe linii przyjdziesz na link z myszy zobaczysz tekst nadal w języku angielskim.

title = "Forum Dyskusyjne Kanał RSS"?
    Code:
    <a href="http://www.webmastersite.ws/de/ask-webmaster/26665-entfernen-von-software-kann-durcheinander-anderer-software.html" title="I am having problems streaming with Windows Media Player, since I upgraded from V. 9 to 10, I was wondering if it would fix thigs if I deleted all traces of the other WMP then re-downloaded?  It's like I can download video or see files I am working...">Entfernen von Software kann durcheinander anderer Software?</a>
    Proszę zobaczyć link niemiecki tytuł jest w języku angielskim.
    Ostatnio edytowane przez webmastersite; 11-10-10 W 19:07.

OK - teraz rozumiem. Byłam zdezorientowana i nie wiesz, to jest o tytuł HTML lub coś innego.

Proszę, że vBET przekłada się tylko tekst między tagami. Tekst wewnątrz znaczników atrybuty nie są tłumaczone teraz. Tak więc widoczny tekst na stronie jest tłumaczony i reszta pozostaje bez zmian. Zrobiliśmy to w ten sposób do lepszych wyników, a także bezpieczeństwa pracy (większość HTML parametry nie powinny być automatycznie zmieniony).

Dodaliśmy opcję, która pozwala na tłumaczenie zawartości 'alt' atrybuty do obrazów (zadawane przez naszych klientów). Jest konfigurowalny z powodu wydajności. Mogę przenieść tego wątku do Prośby jeżeli chcesz nam dodać podobne opcję 'title' atrybuty.

Nie wiem, dlaczego zrobiliśmy to przed tylko atrybut "alt". Spodziewam się, że mieliśmy pewne problemy, ale nie ma pewności. Ustawić go jako zaakceptowany i zobaczymy

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •