Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 3 123 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 28

Wątek: Test: Ten tekst jest napisany w języku francuskim

Członek

Default Test: Ten tekst jest napisany w języku francuskim

Ce texte est en français et écrit je devrais le voir en anglais.

Członek

Je répète:

Ce texte est en français et écrit je devrais le voir en anglais.

Członek

Dlaczego wciąż widzę tekst w języku francuskim powyżej, kiedy mój język forum jest ustawiony na angielski tutaj na tym forum? Powinny widzę tekst w języku angielskim z chorągiewkami nie?
    Ostatnio edytowane przez Cybershaolin; 14-11-09 W 18:10. Powód: Typo

Członek

Jeśli chodzi o moje pytanie, chodzi bardziej o dowiedzenie się, czy BBCode mogą zostać dodane automatycznie, czy nie? Mam problem zrozumieć pojęcie. Zauważyłem w innym wątku, że mówili, że BBCodes mogą być dodawane ręcznie lub automatycznie. Tak, automatycznie nie oznacza, że powinny widziałem chorągiewkami w post # 1 i # 2? I nie rozumiem żal i czytam twój post tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Ostatnio edytowane przez Cybershaolin; 14-11-09 W 19:42.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Cybershaolin View Post
    Dlaczego wciąż widzę tekst w języku francuskim powyżej, kiedy mój język forum jest ustawiony na angielski tutaj na tym forum? Powinny widzę tekst w języku angielskim z chorągiewkami nie?
    Ponieważ nie "powiedzieć", że jest w języku francuskim Tutaj masz szybki i łatwy instrukcji jak to zrobić: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    W kilku słowach - można ustawić język domyślny w User CP, lub ręcznie opisać wiadomość lang BBCode

Jeśli chcesz, możesz nawet zmieniać swoich poprzednich wiadomości i dodać tam ten BBCode i magii stanie

Jeśli chodzi o moje pytanie, chodzi bardziej o dowiedzenie się, czy BBCode mogą zostać dodane automatycznie, czy nie? Mam problem zrozumieć pojęcie. Zauważyłem w innym wątku, że mówili, że BBCodes mogą być dodawane ręcznie lub automatycznie. Tak, automatycznie nie oznacza, że powinny widziałem chorągiewkami w post # 1 i # 2? I nie rozumiem żal i czytam twój post tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    lang BBCode jest dodawana automatycznie w zależności od domyślnego języka użytkownika. Jeśli nie jest lub jest taki sam jak język forum, to nic nie jest.

Google ma możliwość rozpoznawania języka zgodnie wiadomość, ale z powodu powodu wydajności nie robimy tego - również nie zbadać tej funkcji Google. Jeśli uważasz, że może to być pomocne, to proszę napisz o tym tutaj Prośby - vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) - Zawsze możemy dodać takich funkcji z możliwością włączyć i wyłączyć
    Ostatnio edytowane przez vBET; 14-11-09 W 23:52.

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    lang BBCode jest dodawana automatycznie w zależności od domyślnego języka użytkownika. Jeśli nie jest lub jest taki sam jak język forum, to nic nie jest.
    Ale to jest problem.

OK wygląda, tu na własne forum, mój język jest ustawiony na angielski ... więc mój tekst wiadomości # 1 i # 2 (to jest w języku francuskim) są inne niż język forum (w moim userCP). Więc dlaczego mój tekst nadal po francusku? Czy chcesz powiedzieć, muszę dodać BBcode ręcznie? Następnie, jeśli jest, to dlaczego mówisz BBcode dodawane są automatycznie?

I nie może zrozumieć to poprawnie, ale zrobiłem go do związku, masz na myśli i to jest sposób mam go. Myślałem, że to był zarządzany automatycznie, bez konieczności pisania BBcode siebie.

Ale to jest problem.

OK wygląda, tu na własne forum, mój język jest ustawiony na angielski ... więc mój tekst wiadomości # 1 i # 2 (to jest w języku francuskim) są inne niż język forum (w moim userCP). Więc dlaczego mój tekst nadal po francusku? Czy chcesz powiedzieć, muszę dodać BBcode ręcznie? Następnie, jeśli jest, to dlaczego mówisz BBcode dodawane są automatycznie?

I nie może zrozumieć to poprawnie, ale zrobiłem go do związku, masz na myśli i to jest sposób mam go. Myślałem, że to był zarządzany automatycznie, bez konieczności pisania BBcode siebie.
    Tak swoich postów # 1 i # 2 są w języku francuskim, ale powiedział, że system jest w języku angielskim. Thats dlatego nie jest tłumaczone.

Masz 2 sposoby obsługi wiadomości w różnych językach.
    1st jest ustawienie w User CP domyślny język dla swojego profilu. W tym przypadku vBET zakłada, że wiadomości są w tym języku i doda lang BBCode automatycznie. Wciąż masz możliwość powiedzieć vBET tego nie robi dla danej wiadomości (na każdym edytorem nowej wiadomości pojawi się dodatkowa opcja, aby dodać BBCode, czy nie - jako domyślny ustawiony na yes).
    2-ga jest dodać ręcznie.

Jesteś mylony ze względu na inny artykuł, przeczytaj je uważnie jeszcze raz to jest napisane:
    "automatycznie oznaczy wiadomość przez użytkownika, które określają ich domyślny język inny niż domyślny język forum"

Jeśli uważasz, że jakaś część jest niejasne, proszę kieruj go i będziemy go poprawić, aby uczynić go bardziej jasne

Członek

Text automatically translated from: French to: Polish
    Translated text
    Jest to kolejny test w języku francuskim.
    Original text

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    Tak swoich postów # 1 i # 2 są w języku francuskim, ale powiedział, że system jest w języku angielskim. Thats dlatego nie jest tłumaczone.
    Ahhhhh! Teraz mam to głośno i wyraźnie. To jest część nie rozumiem. Teraz zmieniłem język francuski w Usercp i napisał kolejną wiadomość testu w języku francuskim. Świetnie sprawdza się tutaj. Dzięki za poświęcenie czasu, aby mi to wyjaśnić w prosty sposób.

Ale na moim własnym forum, moim językiem forum jest w języku francuskim, ja także (opcjonalnie jak powiedział) ustawić UserCP w języku francuskim, a ja starałem wiadomości piśmie w arabskiej i włoskiej. Wyniki pokazały, w arabskiej i włoski bez tłumaczenia czegokolwiek. To dlatego wciąż nie rozumiem. Wydaje się nie do pracy na moim forum.

Ponadto, proszę mi powiedzieć addon języka (patrz obrazek) dla BBCode (do wyboru lub nie), kiedy redagowania wiadomości i Szybka odpowiedź, jak również, jest to dodatek w wersji 3.1.2, bo jeszcze nie teraz uaktualnienia i nie ma go w 3.1.1?
    Ostatnio edytowane przez Cybershaolin; 15-11-09 W 20:13.

Strona 1 z 3 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •