Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 6 z 6

Wątek: Branding Darmowe kupił, ale nadal kredytów tekst w stopce

Członek

Exclamation Branding Darmowe kupił, ale nadal kredytów tekst w stopce

Cześć

Kupiłem marki wolnej licencji, ale nadal tekst kredytowa jest w stopce.
    Tylko link kredytowa została usunięta.

Branding wolne środki nie wspomina produktu, to co kupiłem.

Jak mogę go usunąć?

I tak, musi to być opcja standardowa.
    Nie można sprzedawać marki darmo i marki to anyways i oczekiwać użytkownikom na edycję plików za każdym razem jest upgrade!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Hi należy pamiętać, że domyślnie BF pakiet ma tylko usunięte łącza kredytowej, ale jako właściciel licencji BF masz pełne prawo do usunięcia również informacje na temat tego produktu. Instrukcja zostanie wysłany w PM.

Członek

Tak, wiem, że można potraktować to w ten sposób.

Jednak to nie jest dobra praktyka.

Branding wolne środki "bez marki" i że nie jest to, co wydaje!

Edycja plików produktu, aby usunąć marki każdym razem aktualizacji jest denerwujące.
    I zapłaci za marki produktu darmowa więc prosimy o dostarczenie jednego.

I zdecydowanie wskazują na ponowne bieżącej obsługi marki darmo

Miałem właśnie napisać w poprzedniej wiadomości, że nie będzie to to już w kolejnych wydaniach, ale ma to być miła niespodzianka i usunąć go przed wysłaniem
    Wydaje się, nie będzie zaskoczeniem

Informacje, jak usunąć to wysłać PM, tak jak opisano w ostatniego postu

Tak - Całkowicie zgadzam się, że użytkownicy z BF licencji ma absolutnie żadnych informacji o wersji produktu.
    Należy pamiętać, że nie sprzedajemy marki darmowy produkt, ale marki wolnej licencji, która pozwala użytkownikom usunięcie linku kredytowe (możemy nawet usunąć go domyślnie, jeśli ktoś sprawia, że uaktualnienia lub nowej instalacji). To wszystko jest zgodnie z licencją. Jeśli ktoś czuje błąd to prawdopodobnie nie czytał umowy licencyjnej. Tam jest opisane, co oznacza, Branding licencję Wolnego i co to pozwala. Należy pamiętać, że nazwa licencji nie podlega interpretacji - jest to jasno opisane w samej licencji. Dostarczamy co sprzedajemy. Proszę nie krzyczeć, że nie, bo nie jest to prawdą - po prostu przeczytaj umowę licencyjną, a będziesz wiedział, co oznacza, Branding Darmowe vBET licencji.

Prosimy także pamiętać, że w ostatnich wydaniach wersji BF zostawiamy informacji o wersji produktu głównie do kwestii wsparcia - pomaga rozpoznać, która wersja jest używana bez dostępu do Admin CP. Ale ponieważ większość użytkowników korzysta z BF ich prawo do usuwania informacji o wersji, to trudno mieć szansę na wykorzystanie go + jak opisano to tylko dodatkowy etap uaktualnienia do wersji BF usunąć go ponownie + dodatkowe zadania dla nas do odpowiedzi jak go usunąć.

Więc nie zdecydowali się usunąć go domyślnie w następnej wersji BF Być może będzie to konfigurowalny - dzięki czemu użytkownicy BF będą mogli zdecydować, może po prostu usunąć. Przekonamy

Członek

Dziękuję.

Tylko uwaga:
    Numery wersji w tekstach autorskich są zawsze poważne zagrożenie bezpieczeństwa, ponieważ funkcja skanowania sieci dla ofiar wykorzystania jest tak dużo łatwiejsze, jeśli każda strona mówi, że działa wykorzystania wersji.

Jest to jeden z powodów dla mnie do zakupu marki darmowe wersje

Więc są zabezpieczone i nie będzie musiał usunąć te informacje już

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •