Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: tłumaczenie zwrotne postów nie działa

Członek

Default tłumaczenie zwrotne postów nie działa

Witam,

Dodałem kilka postów na hiszpański, na moim / es / tłumaczenie.

podczas przeglądania tych stanowisk w domyślnym (angielski) w katalogu głównym, pojawiają się one w języku hiszpańskim.

PRZYKŁAD: Wielka Brytania podforum sprawia, że wszystko, co rosyjskie

ten post został dodany w hiszpański, na hiszpańskim podstrony, ale nie jest przetłumaczone.

Czy muszę mieć ustawiony język w panelu sterowania przed vBET przełoży go z powrotem, lub powinno działać tylko poprzez uznanie, które części witryny używasz podczas dodawania post?

(Jeśli trzeba mieć go ustawić w panelu sterowania, gdzie dokładnie?)

dzięki

Martin.

Członek

Potrzebuję pomocy w tej ASAP, jak teraz pracy tłumaczenia, ale nie jest to możliwe dla ludzi interract w innych językach.

(Powód Kupiłem wersja płatna)

z góry dzięki,

Martin

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Proszę przeczytać ten artykuł http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html i powiedz ty potrzebujesz więcej pomocy w tej dziedzinie.

W przypadku wskazał wiadomość - to nie był oznaczony jako napisany w innym języku. Teraz masz do edycji i zaznacz go przez lang BBCode. Proszę przeczytać poniższy - artykuł opisuje jak to zrobić i jak zrobić vBET rozpoznać język automatycznie (dla nowych wiadomości - istniejącego jeden, musisz ręcznie edytować i dodawać lang bbcode).
    Ostatnio edytowane przez vBET; 16-09-10 W 15:56.

Członek

Dziękuję za potwierdzenie - czy użytkownik może wybrać jego domyślny język, w dowolnym miejscu po rejestracji? Nie mogę go znaleźć w itp. userCP

dzięki za pomoc

Członek

Quote Napisał MOGmartin View Post
    Dziękuję za potwierdzenie - czy użytkownik może wybrać jego domyślny język, w dowolnym miejscu po rejestracji? Nie mogę go znaleźć w itp. userCP

dzięki za pomoc
    Także myślę, że byłoby lepiej, gdyby wtyczki spowoduje automatyczne wykrywanie języka postu i przełożyć je, lub też przetłumaczyć go, jeśli został opublikowany tłumaczenia.

jakiekolwiek szanse?

dzięki za pomoc
    Użytkownik może wybrać swój język domyślny podczas rejestracji oraz w aplikacji CP. Możesz również wymusić na istniejących użytkownikach ustawienie ich domyślnego języka-patrz opcje vBET w sekcji Misc

Także myślę, że byłoby lepiej, gdyby wtyczki spowoduje automatyczne wykrywanie języka postu i przełożyć je, lub też przetłumaczyć go, jeśli został opublikowany tłumaczenia.

jakiekolwiek szanse?
    Już obsługiwane. Dałem ci link do artykułu i do zobaczenia nie czytać Po prostu przejdź do opcji vBET w sekcji Google, znajdziesz tę konfigurację.

Czy potrzebujesz pomocy lub tutaj problem został rozwiązany?

Członek

Myślę, że Ive got it mate, ale ostatnie wątpliwości, ale Im wpis, że w nowym wątku.

dzięki jeszcze raz,

MOGmartin

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •