PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Odinstaluj błąd

Kolbi
09-02-10, 21:09
Ponieważ przeszedłem do vB4, vBET krótkim czasie mam odinstalowane. Jednakże, podczas odinstalowywania bazy danych nie zostały usunięte tabel?

vBET
10-02-10, 14:50
Wszystkie tabele cache powinien być usunięty podczas odinstalowania. Jeśli twój nie została usunięta to jest błąd istnieje. Zbadamy to. Proszę usunąć te tabele ręcznie przez niektóre klienta MySQL.

Kolbi
10-02-10, 16:34
Dobra, dziękuję:) Tak więc w połowie marca można się spodziewać vB4 wersji:)?

vBET
11-02-10, 20:51
Jesteśmy bardzo zaawansowane w vBET4. W tej chwili większość rzeczy działa. Mamy trochę problemów z opakowania / rozpakowaniu tekst, tłumaczenie URL dla IE (która ignoruje to, co reszta świata ma w standardzie;)) i takie tam.

Pierwsza wersja dla vBET4 będzie wspierać czyste vB4. Wtedy będziemy się w krótkim czasie 2 wersje nowego, co będzie naprawić ewentualne błędy i dodać wsparcie dla: 1. vB4 CMS + Blog, 2. vBSEO 3.5

Tak więc ci, którzy nie używa vBSEO będzie w stanie uruchomić vBET4 wcześniej, a my wciąż dają wszelkich starań, aby wspierać vBSEO jak najszybciej:) tak w marcu będziemy wspierać, nawet jeśli nie mogę podać żadnych określonej daty:)

Pierwsze wydanie vBET4 powinny być na początku marca, może nawet pod koniec lutego:)

Kolbi
12-02-10, 17:46
Dobra, dziękuję:) Ponieważ używam vB4 CMS + vBSEO 3,5 blog i muszę trochę poczekać:)

vBET
08-05-10, 10:40
Nie byliśmy w stanie odtworzyć ten problem. Czy ktoś może potwierdzić, że nadal istnieje w nowej wersji? Wiem, że to może być trudne, ponieważ wymaga odinstalowania produktu, więc nie spróbować na prawdziwym forum, ale może na przykład test.

Ponieważ nie jesteśmy w stanie odtworzyć to, jeśli będziemy mieli żadnego potwierdzenia, że nadal jest aktualne, problem zostanie zamknięte.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1