Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Puste stanowisk
Znaleźć gdy nie dostawców tłumaczenie dostępne, wystarczy pobrać stanowisku puste z członkiem go. To jest, gdy nie wykazują wartość "Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika": pomylić:
r.dziadusz
10-04-12, 22:41
Będzie to sprawdzić na. Powiedz mi Jeśli pojawi się wartość "Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika" na będzie puste stanowisk?
Ponadto należy pamiętać, że może on coused ale klucz tajny/identyfikator/interfejsu api dostawcy błędne
Również jeśli Pokaż oryginalny tekst dla użytkownika ustawiona na, a następnie tak będzie wyświetlany tekst oryginalny. Rzeczą jest następnie trzeba będzie ogłoszenie w wątku, który nie jest w języku angielskim i pobiera ignorowane. Wydaje się, że klucze API działa, gdy dostępne są dostawcami tłumaczenia.
Przycisk OK nie przejmuj się o nim więcej z bieżących problemów mam z modyfikacji I mają teraz skreśla to, co wast pieniędzy tego okazało się być:(
Jak masz w odpowiedzi w tym samym wątku - nasz personel jest sprawdzanie, czy problem.
r.dziadusz
11-04-12, 15:47
I ten problem nie można odtworzyć na moje forum badań. Może użytkownik prosze pokażcie mi adres url z przykładem w przypadku "pusty" post i jeżeli dostęp do już send me jest nadal workig będzie on sprawdzić na miejscu
Przepraszam, że nie można jak I usunięto to mod z witryną teraz jak był podając nam zbyt wiele problemów.
1. Puste ogłoszenia, gdy dostawca tłumaczeń nie był dostępny (ustawienie nie wyświetlić tekst w języku oryginału)
2. Stanowisko w innych językach poza domyślne, gdy dostawca tłumaczeń nie był dostępny (ustawienia Pokaż oryginalny tekst) to spowodowane nieporozumień jak angielski członków nie może zrozumieć stanowisko i będzie je ignorował.
3. Forum spowolnienie prawej w dół po dostawca tłumaczeń nie był dostępny, członkom forum skarżył się, że nie był dopuszczalny przy tych wolno szybkościach.
r.dziadusz
12-04-12, 17:14
Jak mogę powiedział, że nie można odtworzyć problem, więc jeśli nie zainstalował vBET i dlatego nie można pokazać me ten błąd w "działanie" jest niemożliwe dla mnie sprawdzić co poszło źle.
Daj mi o zaewidencjonowanie użytkownika ftp.
m_jankowski
19-06-12, 21:23
Nie odpowiedzi tak należy zamknąć ten wątek. Jeśli masz dodatkowe pytania dotyczące tego wątku I będzie go otworzyć inny sposób proszę zapisu nowy.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):