Се чини дека неговите случајни како што само испратени 2 различни мислења со 2 различни тагови и само еден известување секоја??
Се чини дека неговите случајни како што само испратени 2 различни мислења со 2 различни тагови и само еден известување секоја??
Треба да се оди во кревет сега е во 05:00![]()
Го тестираат на мојот тест форумот и не можам да го репродуцирате.
Веројатно ова е конфликт vBET со други современи.
Вие едноставно можете да го проверите. Што треба да направите?
1. vBET мораат да бидат овозможени.
2. оневозможите сите mods (еден по еден) и обидете се да се најде ова прашање повторно. Ако МО е оневозможи и не може да репродуцира на прашањето - ние имаме конфликт. (Затоа што кога овој мод е овозможено - на прашањето постојат)
Мојот VBA тагови повик до некоја датотека PHP за замена на зборови и фрази, јас само може да се замисли својот тоа!
Дали сте сигурни дека кога vBET е забрането не може да репродуцира овој мод?
Од која МО VBA користат тагови кои се?
Последен пат изменето од kamilkurczak; 08-10-10 на 11:16.
Зошто не се остава прашањето отворено за сега и јас ќе го следи колку мислења предизвика таа и кои BBCode-от ако било се користи тогаш извештај велат вторник?
Бришење на сите Тет пораки на мојот форум за сегание ќе продолжи во вторник.
OK, па јас чекам одговор на Вторник
Благодарам
Здраво Камил, благодарност за чекање, за последните неколку мислења имавме (не многу) Известувањето има само испратени еднаш (што ќе имаат добиено известување од премногу) па повелете и означени оваа реши, ако добиеме добра уште неколку мислења и тоа се случува повторно ќе ги документ и зачувување на листата за испитување![]()