PDA

View Full Version: Решени Грешки во Google администратори алатки

tomekgp
18-01-10, 13:14
Имам на форумот VB оптимизација и користење на VB оптимизација Мапа на сајтот генератор.
Исто така се некои грешки во google.com / администратори / Sitemaps

1) грешки со индексирање, тип на HTTP
Грешки се вака:
mydomain.pl / Ел / klany / Категорија /% CAt_title%. HTML Грешка
400 10-01-2010
Грешки се онлајн во Преведете сајтови.

2) грешки со индексирање, не пиши посети
Грешки се само со тагови и гледа како овој:
mydomain.pl / врска / таг /% 5B% 5D% 23tp /
Пренасочување грешка 2010/2/1

Ве молиме да ми помогне со ова прашање.

vBET
18-01-10, 15:42
Ви благодариме за Забелешка. Ние ќе го провериш и да се справи тоа. Ако не ќе биде во можност да го репродуцира на наша страна ние ќе ве контактираме за повеќе детали:)

tomekgp
18-01-10, 17:34
Добро, тогаш јас сум на чекање за некои информации.

vBET
22-01-10, 16:51
Здраво - ние сме за да се грижи ова прашање. Може ли ми PM некои точно линкови кои Google гледа скршени? Ве молиме испратете 2-3 примери за кабина вид на грешки. Благодарам:)

vBET
08-05-10, 10:27
Дали не се exacts врски, но реши сличен проблем на друг сервер, така да се претпостави дека тоа ќе го реши и на вашиот сервер - решение ќе бидат вклучени во следното издание (денес).

Во случај ако грешките се уште се појави - ги споделите со нас во оваа тема ќе отвори.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1