Kā es wrote tev PM, mēs joprojām nezinām, kāda ir jautājuma dēļ uz savu forumu. Still I veica dažas izmaiņas vBET kodu šajā jomā. Tieši tagad vBET tiks galā Lietotāju grupas tikai tad, kad daži Lietotāju grupas mainījusies vai ja lietotājs noklusējuma valodas chanes. Tātad āķis ir pievienots nosacījums:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Man nav ideju, tas palīdzēs jūsu jautājumu, jo mēs nezinām, kas izraisa to. Anyway ir iespējams, ka tas palīdzēs. Kā es wrote tev PM, jūsu izmaiņas vēsturē bieži Lietotāju grupas no pirms kolonna bija notīrīta - varbūt tāpēc, ka tie, kuros netiek ielādēti no datubāzes vispār. Ar šo nosacījumu, ka šādos gadījumos vBET būs nedarīt neko, jo kabīnē gadījumos, kad lietotājs maina datus User CP vai admin by Admin CP, tad Lietotāju grupas tiek iekrautas.
Tas tiks iekļauts nākamajā release, tāpēc, lūdzu, pārbaudiet to. Ja tas nedarbojas, tad jums būs atslēgt āķi atkal, un mēs, kas izmeklēšanā vēlreiz.
Lūdzu, apstipriniet, pēc update tas palīdz.
Edited - tas ir apstiprināts. Lai ātri noteikt, lūdzu:
1. Iet uz Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin vadītājs
2. Atrast nosaukts āķis Uzstādīt atbilstošu Default Language Group uz āķa userdata_presave un noklikšķiniet uz Rediģēt par to
3. Pievienot sākumā kodu:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Punkta beigās pievieno kodu:
5. Saglabājiet to