Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 12

Thread: pielāgotu veidni mājas lapā saites

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Default pielāgotu veidni mājas lapā saites

Hi,

Man ir bijusi, lai izveidotu pielāgotu veidni no nulles (mans dēlis ir ļoti pielāgota).

Viss strādā naudas sodu, izņemot, ja lietotājs seko saite uz sub-valodu, saites uz galvenās valodas (ti domain.com) tiek atjaunināta, lai būtu mājas lapā šajā valodā (ti domain.com / es /).

Kā es varu ignorēt pārrakstīšanu īpašu saikni, lai es varētu uzturēt saikni ar oriģinālvalodā (angļu), saglabājot galvenās atrašanās vietas logotipa izmantošana, jaunu linku uz konkrētu valsti mājas lapu?

paldies

MOGmartin

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

ja jums ir nepieciešams, piemēram,

1) lūdzu, dodieties uz manu klāja @ MOGmartin SEO Forums, FREE SEO Tools & SEO Blog@seoforums.org
    2), noklikšķiniet uz citas valodas
    3) Noklikšķiniet Atpakaļ uz angļu (pirmo karogu).

Man ir nepieciešams noteikt, ka saites, lai pārietu tieši mājas lapā galveno vietu.

paldies

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es to redzu. Kādas izmaiņas jūs veiktas vBET veidni karogi paaudzei. Arī - vai jūs veicis vBET koda izmaiņas?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Es to redzu. Kādas izmaiņas jūs veiktas vBET veidni karogi paaudzei. Arī - vai jūs veicis vBET koda izmaiņas?
    nekādas izmaiņas, es tikko izveidoju cieto kodētām veidnes html ar valodām, es gribēju, un norādīja tos pareizajā direktorijā:

ti. Spānijas karogu = saite uz / ES /
    Francijas karoga = saite uz / fr /

nav loģikas tiek izmantots.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Quote Sākotnēji Ievietoja MOGmartin View Post
    nekādas izmaiņas, es tikko izveidoju cieto kodētām veidnes html ar valodām, es gribēju, un norādīja tos pareizajā direktorijā:

kaut ko? bump? palīdzēt?

uc

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lai jūs pilnībā mainījusies ceļu karogi paaudzes. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET rada karogi URL parasti nav tulkoto lapu un tulkoto lapu izmanto tur prefiksu vbet_flag- kas tiek atdalīts laikā tulkojums uzskaites (lai atpazīt Jūsu karogus saites un nevis pievienot tur valodas kods). Jūs mainījušies, un ka ir iemesls, kāpēc jūsu karogu, ir pievienota valodas kodu.

Tāpēc, lūdzu, atgriezties vBET veidni, un mainīt to, ja jums ir nepieciešams, vai jūsu kods pārbaudītu eksistē $_REQUEST['valoda'] un šajā gadījumā pievienot vbet_flag- sākumā karoga URL (nav attēlā - saite ap attēlu).

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Lai jūs pilnībā mainījusies ceļu karogi paaudzes. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET rada karogi URL parasti nav tulkoto lapu un tulkoto lapu izmanto tur prefiksu vbet_flag- kas tiek atdalīts laikā tulkojums uzskaites (lai atpazīt Jūsu karogus saites un nevis pievienot tur valodas kods). Jūs mainījušies, un ka ir iemesls, kāpēc jūsu karogu, ir pievienota valodas kodu.

Tāpēc, lūdzu, atgriezties vBET veidni, un mainīt to, ja jums ir nepieciešams, vai jūsu kods pārbaudītu eksistē $_REQUEST['valoda'] un šajā gadījumā pievienot vbet_flag- sākumā karoga URL (nav attēlā - saite ap attēlu).
    Hi, paldies par atbildi.

Es iedzēru apskatīt savu kodu pēdējā naktī, couldnt strādāt, kā pielāgot to ... domāju, man būs pikējošais vēlreiz.

ar noklusējuma veidni, problēma ir tāda, kāda iemesla dēļ visiem augstumu un platumu ir nulle, tāpēc karogi tāpat parādās kā punkti.

jūs zināt, kāpēc tas ir?

paldies!

Martin
    Pēdējo reizi MOGmartin; 16-09-10 pie 16:41.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

edited iepriekš post iekļaut problēma ar noklusējuma veidnes,

html Es šobrīd redzam, height = "0" un width = "0" attiecībā uz visiem karogiem .... ?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

OK - atrod problēmu.

Jūs izmantojat clear.gif kā saikne filename, tas nav pretrunā ar clear.gif ka vb vajadzībām, kā arī.

Man ir pilnīgi uzstādīšanas visu attēlu izmēru atribūti vbseo, tāpēc tas rada šajā konfliktā.

Es ieteiktu jums mainīt nosaukumu clear.gif kas nākotnē release.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

edited iepriekš post iekļaut problēma ar noklusējuma veidnes,

html Es šobrīd redzam, height = "0" un width = "0" attiecībā uz visiem karogiem .... ?
    Platums un augstums ir iekodēts kā skaitļi: width = "16" height = "11"
    Tātad tas nevar būt vBET vaina - varbūt kādu citu mod ir analizējot jūsu attēliem.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •