مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 12

موضوع : لینک های قالب سفارشی یک پیام خصوصی به

عضو

Default لینک های قالب سفارشی یک پیام خصوصی به

سلام ،

من تا به حال برای ایجاد قالب های سفارشی از ابتدا (هیئت مدیره من بسیار سفارشی).

همه به خوبی کار میکند ، به غیر از زمانی که یک کاربر به دنبال یک لینک به یک زبان زیر ، لینک های به زبان اصلی (یعنی domain.com) به روز شده به یک پیام خصوصی به آن زبان ، (یعنی domain.com / ES /).

چگونه می تواند بازنویسی یک لینک خاص زیر پا بگذارند به طوری که من می توانم لینک به زبان اصلی (انگلیسی) ، حفظ و در حالی که نگه داشتن آرم سایت اصلی با استفاده از لینک جدید به یک پیام خصوصی به کشور خاص؟

با تشکر

MOGmartin

عضو

اگر شما نیاز به عنوان مثال ،

1) لطفا به تخته من _AT_ SEO انجمن MOGmartin ، رایگان ابزارهای SEO و SEO Blog@seoforums.org
    2) با کلیک بر روی زبان دیگری
    3) کلیک کنید بازگشت به انگلیسی (پرچم اولین).

من نیاز به تنظیم این لینک برای رفتن به صفحه اصلی سایت اصلی.

با تشکر

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

من آن را ببینید. چه تغییراتی در قالب فعال تصدی برای نسل پرچم ساخته شده است. همچنین -- شما ساخته شده هیچ تغییر کد فعال تصدی؟

عضو

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    من آن را ببینید. چه تغییراتی در قالب فعال تصدی برای نسل پرچم ساخته شده است. همچنین -- شما ساخته شده هیچ تغییر کد فعال تصدی؟
    بدون هیچ تغییری در همه ، من فقط ایجاد قالب کد های سخت در HTML با زبان من می خواستم ، و آنها را در دایرکتوری درست اشاره کرد :

به عنوان مثال. پرچم اسپانیا = / ES / پیوند دارند
    پرچم فرانسه = لینک به / FR /

هیچ منطق است استفاده می شود.

عضو

Quote نوشته اصلی توسط MOGmartin View Post
    بدون هیچ تغییری در همه ، من فقط ایجاد قالب کد های سخت در HTML با زبان من می خواستم ، و آنها را در دایرکتوری درست اشاره کرد :

هر چیزی؟ ضربت؟؟ کمک کند؟؟

غیره

پس شما دوبار راه پرچم نسل. لطفا توجه داشته باشید که آدرس کامل در پرچم هاي چشايي vbet معمولا برای ترجمه صفحات وجود دارد استفاده می کند و برای ترجمه صفحات sorry, you need a javascript vbet_flag - است که در طول ردیابی ترجمه حذف شده (به رسمیت شناختن پرچم لینک خود را اضافه نمی زبان وجود دارد). شما آن را تغییر و به همین دلیل است پرچم خود را به زبان اضافه کرده است.

پس لطفاً به vbet الگو و اصلاح آن اگر شما لازم است، و يا در مجموعه قوانين شما دلار وجود دارد را بررسی کنید آیا _request[ 'زبان ] و در اين مورد اضافه کنید . vbet_flag - در آغاز URL پرچم (و نه تصویر -- لینک در اطراف تصویر).

عضو

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    پس شما دوبار راه پرچم نسل. لطفا توجه داشته باشید که آدرس کامل در پرچم هاي چشايي vbet معمولا برای ترجمه صفحات وجود دارد استفاده می کند و برای ترجمه صفحات sorry, you need a javascript vbet_flag - است که در طول ردیابی ترجمه حذف شده (به رسمیت شناختن پرچم لینک خود را اضافه نمی زبان وجود دارد). شما آن را تغییر و به همین دلیل است پرچم خود را به زبان اضافه کرده است.

پس لطفاً به vbet الگو و اصلاح آن اگر شما لازم است، و يا در مجموعه قوانين شما دلار وجود دارد را بررسی کنید آیا _request[ 'زبان ] و در اين مورد اضافه کنید . vbet_flag - در آغاز URL پرچم (و نه تصویر -- لینک در اطراف تصویر).
    سلام ، با تشکر برای پاسخ.

من یک نگاهی به کد خود را در زمان شب گذشته ، couldnt کار چگونه می توان آن وفق دهند... حدس می زنم من در شیرجه رفتن دوباره.

مشکل با قالب پیش فرض شما این است که برای برخی از دلیل همه ارتفاع و عرض را به صفر تنظیم شده است ، بنابراین پرچم های نصب شده فقط به عنوان نقطه به نظر می رسد.

آیا می دانید چرا این؟

با تشکر از شما

ادم گول خور
    آخرین ویرایش توسط MOGmartin. 16-09-10 در 16:41.

عضو

ویرایش شده در بالا شامل پست به یک مشکل با قالب پیش فرض ،

HTML غیر فعال من در حال حاضر می بینیم این است ارتفاع = "0" و عرض = "0" در تمام پرچم های نصب شده.... ؟

عضو

OK -- مشکل.

شما با استفاده از clear.gif به عنوان نام فایل پیوند ، این درگیری با clear.gif که با استفاده از VB نیز.

من به طور کامل همه صفات اندازه تصویر در بایگانی ، راه اندازی پس از آن ایجاد این درگیری.

توصیه میکنم شما را در تغییر نام از clear.gif در نسخه آینده.

ویرایش شده در بالا شامل پست به یک مشکل با قالب پیش فرض ،

HTML غیر فعال من در حال حاضر می بینیم این است ارتفاع = "0" و عرض = "0" در تمام پرچم های نصب شده.... ؟
    عرض و ارتفاع hard - coded بودن به عنوان شماره : عرض = "16" ارتفاع = "11"
    بنابراین نمی تواند گسل فعال تصدی -- شاید برخی از وزارت دفاع می باشد تجزیه تصاویر خود را.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •