Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 13 gada 13

Thread: Power serveri

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - update pabeigta. Arī nosūtīsim jums e-pasta daži mājieni par to, kā diagnosticēt, kas notiek, ja problēma joprojām pastāv.

Vēl viens mājiens: domā par invaliditāti dažās valodās, ja jūsu faktiskais forumā nevar apstrādāt visus šos.

ARĪ ĻOTI SVARĪGI! Lūdzu, papuve mājieni ar saiti zemāk. Es redzu, tiesības tagad, jums nav bloķēt nozīmes lapas robots.txt, lai jūs galīgi varat uzlabot savu sniegumu. Sīkāka informācija šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    51

Text automatically translated from: Italian to: Latvian
    Translated text
    Hello,
    Man nav darīts nekas vēl nav zināms, tomēr jau ir divas problēmas:
    1. Es jau ziņošana simtiem kļūdu šā tipa mysql_connect () [function.mysql savienot <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: Pārāk daudz savienojumu / home / skola / jomas / scuo.la / public_html / includes / class_core.php par 311 līnijas
    2. URL tulkoto lapu strādā arī ar Firefox, bet ne ar explorer. Piemēram, šajā lapā
      spārni .. e-książki?
      skan tik labi, Firefox, bet ne skenēšanu.

Jūs nevarat noteikt jums, vai nē?
    Manas valsts un manas webmaster tik daudz, ka tie testi, bet nespēj atrisināt šīs problēmas.
    Man ir jāmaksā par pakalpojumu, neuztraucieties.
    paldies
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hello,

Par jūsu jautājumiem:
    1. Šis ir MySQL konfigurācijas problēma. Jūs varētu vairāk Apache diegiem nekā MySQL savienojumu, tādēļ, ja jūsu serveris ir daudz klientu un visiem Apache tēmas ir aizņemts nepietiek MySql savienojumus. Lūdzu, nomainiet MySQL fongiuration. Šeit ir rokasgrāmata: MySQL:: MySQL 5,1 Reference Manual:: B.5.2.7 Pārāk daudz savienojumu
    2. I pārbauda šo URL kabīnē IE un Opera, un kabīnē tā darbojas naudas sodu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka saskaņā ar IE šī saite var izskatīties dīvaini, tomēr ir lietderīgi saikne - IE ir tikai vienīgais pārlūks šajā vārdā, kas neatbalsta displejs vēstuļu% pierakstā. Tas joprojām tā pati saikne - tikai redzētu HTML jaudu, Opera, un jūs redzēsiet paši% notācija. Opera (un visiem citiem pārlūkiem, izņemot IE), tikai liecina, ka labi. Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka šī ir pasaules standartu, lai Google (un citi roboti) zina, kā to interpretēt, un indekss ir atbilstoši. Nav jautājums šeit (Vai man nav saprotams kas tas ir par )

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •