Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123
Rezultāti 21 līdz 24 gada 24

Thread: balta lapa, tulkojot RSS barotnes

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Snake View Post
    Ok, bet vēl 500 kļūdas, google bot nepatīk 500 kļūda header!

Arī saites ir šajā formātā.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php t = 28.848? & Goto = newpost

Vai nevajadzētu tos seo'd URL?
    Par 500 header - šobrīd man nav ne jausmas, kāpēc validators pretenzijas par 500 kļūda - pašā URL pārlūkā sniedz atbilstošu saturu. Arī tas parādās tikai daži citi, kuri nav tulkojumiem. Varbūt tas ir kaut kas ar cache - mēs atpakaļ pēc tam, kad cache beidzas, un pārbaudiet vai tas ir dažas pašreizējās jautājums vai tikai kešatmiņā vēsturi.

Par saites - jā tie būtu seo'd URL. Pastāstiet, kāda ir jūsu vērtība "Forum directory" iestatījumu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Jābūt cache jautājums, visi jaunie tulkots RSS barotnes tagad ir 100% ok, paldies.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Ok, lai problēmu plūsmas tulkots pirms šī noteikt joprojām ir kļūdas un nepareizi nav SEO URL.

Kā es varu izdzēst vecos plūsmas cache tik jauns barības kļūdu labojumus var strādāt.

Paldies.

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tas jādara automātiski - RSS cache laiku mēra minūtēs, ne dienas ... Es nezinu, nav / kur vBulletin ļauj skaidri RSS cache manuāli. Yoou var mēģināt noteikt to zemas vērtības (piemēram, 1 minūte), kad veicat testu, un pēc tam doties atpakaļ uz iepriekšējo.

Kā es rakstīja To nevajadzētu kešatmiņā tik ilgi. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs meklējat par faktisko kanāla izejas nav kešatmiņā uz jūsu pusē (kā pārlūka cache). Lūdzu, iedodiet man URL uz RSS, kas joprojām nav pareizi - es to pārbaudīt manā pusē. Ja tas būs nepieciešams, mēs meklēsim bug, bet vispirms pārbaudiet vai tas tiešām pastāv.

Arī, lūdzu, atsūtiet mums jūsu 2 pirmajā noteikumi vBET un pārliecinieties, ka jūs noteikt jūsu forums, katalogs, lai / Forumos jo vBET konfigurācijas.

Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •