Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 3 FirstElső 123
Eredmények 21 a 24 A 24

Téma: fehér oldal fordítása során rss feed

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Quote Eredetileg írta: Snake View Post
    Ok, de még mindig 500 hiba, google bot nem fog, mint 500 hibát fejléc!

Szintén a linkek ebben a formátumban.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost

Nem kellene őket seo'd URL-eket?
    500 header - ebben a pillanatban nem tudom, miért validator azt állítja, mintegy 500 error - azonos URL-böngésző ad megfelelő tartalommal. Továbbá úgy tűnik, csak néhány fordítások a többi nem. Lehet, hogy valami cache - fogjuk vissza után cache lejár, és ellenőrizze, nem is valamilyen létező probléma, vagy csak tárolt történelem.

Mintegy linkek - igen ezeket kell seo'd URL-eket. Kérjük, mondja, mi az érték a "Fórum könyvtár" beállítás.

Senior tag

Kell cache probléma, minden új fordítás RSS ma már 100%-ban rendben van, köszönöm.

Senior tag

Ok, így probléma hírcsatornák fordítás előtt ezt a javítást még hibák és a rossz nem seo URL-eket.

Hogyan töröljük a régi hírcsatornák cache, így az új takarmány hibajavítások működhet.

Köszönöm.

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Meg kell automatikusan megtörténik - RSS cache idő mérése percekben, nem napokban ... Nem tudom, hogy nem /, ahol vBulletin lehetővé teszi, hogy tiszta RSS gyorsítótárat manuálisan is. Yoou próbálja beállítani, hogy kis értékű (pl. 1 perc), ha így tesztek, és utána vissza az előző egyet.

Mint írtam Nem szabad cache olyan sokáig. Kérjük, győződjön meg róla, hogy mit keres a tényleges csatornás kimenetet nem gyorsítótárazott az Ön oldalán (mint a böngésző cache). Kérem, adja meg URL-t, amely RSS még mindig nem kifogástalan - fogom ellenőrizni, hogy az én oldalamon. Ha szükség lesz fogjuk keresni bug, de először ellenőrizze, nem is igazán létezik.

Továbbá kérjük, küldje el nekünk a 2 első szabályait vBET, illetve győződjön meg arról, hogy állítsa be a fórum könyvtár / Fórum a vBET konfiguráció.

Oldal 3 A 3 FirstElső 123

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •