žēl ...
I ievietojis nepareizā sadaļā, pirms
i am izmantojot VB 4.0.2
un VBET 420
bet multi valodas neatbalsta manā forumā.
žēl ...
I ievietojis nepareizā sadaļā, pirms
i am izmantojot VB 4.0.2
un VBET 420
bet multi valodas neatbalsta manā forumā.
Pēdējo reizi badawidollah; 26-03-10 pie 17:17.
Visi blakus characterset konfigurācijas ir izgatavoti ar Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings --. Daži pasākumi ir atzīmēta kā (tikai utf-8 charactersets), vai kā (Nepieciešams NAV utf-8 charactersets) - tas nozīmē, ka jums padarījusi šo posmiem saskaņā ar jūsu forumu characterset (kā pārbaudīt savu forumu characterset).
1. (Required) Set "Meta Description" - pat ja jūs izmantojat kādu mod kas izmaina meta apraksts tēmas, lūdzu, kas dažas vērtības šeit - citādi RSS var būt bojāts.
2. (Required) Set "Ieviest Canonical URL", lai "stingrs" - pretējā gadījumā vienā lappusē būs pieņemama doma daudz URL, kas ir slikts SEO.
3. (Nepieciešams NAV utf-8 charactersets) Set "rakstzīmju skaitu pirms ietīšanas teksts" uz '0 '- citādi vBuletinTM var salauzt dažas rakstzīmes, kas ilgst vairāk kā 1 baits (ti, no Japānas).
4. (Nepieciešams NAV utf-8 charactersets) Clear "tukšumzīme Stripper" vērtība - citādi vBuletinTM var salauzt daži japāņu zīmes (minētie apzīmējumi ir daļa no japāņu zīmēm)
es tikai redzēt skaitu, 1 un 2 tikai
kur ir numuru 3 un 4 vietu?
kur ir darbinieki šeit?
Tas izklausās tāpat kā kaut kas ir konfigurēts pareizi jūsu forumā ... Vai jums, izmantojot vbSEO?
to var tulkot multi valodas
bet kad es post citās valodās, tā aprunāt tulkot
paldies
Set characterset vērtība mazajiem <<<tas nav atrasts
i am izmantojot vbseo
un vēl viens nav atrasts, ir
kur likt, ka httaccess?.
i am izmantojot vbseo un i dont zina, kur likt savu. httaccess in vbseo.php
es neredzu normatīvu
# (Nepieciešams NAV utf-8 charactersets) Set "rakstzīmju skaitu pirms ietīšanas teksts" uz '0 '- citādi vBuletinTM var salauzt dažas rakstzīmes, kas ilgst vairāk kā 1 baits (ti, no Japānas).
# (Nepieciešams NAV utf-8 charactersets) Clear "tukšumzīme Stripper" vērtība - citādi vBuletinTM var salauzt daži japāņu zīmes (minētie apzīmējumi ir daļa no japāņu zīmēm)
# (Tikai utf-8 charactersets) Set characterset vērtības ar mazajiem - vBETTM ir reģistrjutīga uz characterset. Tātad, ja jūs izmantojat utf-8, tad pārliecinieties, ka Jums ir kopums "utf-8" (kā pārbaudīt savu forumu characterset)
i am izmantojot VBulletin4.0.2
es domāju, ka tā izmanto UTF-8 charactersets
ISO-8859-1 <<<<<<<<< tas i found
bet tā angļu valodā
mans forumā izmantot Indonēziju.
kā?
un kur likt to. httaccess kodu?
i dont redzēt vbseo.php normatīvu
sveiki
neviens te
admin pārāk