kad es varu to jaunināt uz vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 ir nevis tulkojot lapas pilnīgi.
kad es varu to jaunināt uz vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 ir nevis tulkojot lapas pilnīgi.
Sveiki
Varētu jūs, lūdzu, sniedziet man vairāk informāciju:
-kuri tulkošanas API tu izmanto (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid))
-Lūdzu izpildīt testa app API, ko izmantojat: TESTI
Nav atbildes, es uzskatīju to atrisināt, ja jums ir kādi jautājumi par šo jautājumu būs piezīmi, to izdosies atvērt, visām pārējām Lūdzu atvērt jaunu tēmu
manu tulkot lapu nevar tulkot saturu, apskatot. tikai pārvērst statiskā tekstā forums.
自動車保険
manu tulkot lapu nevar tulkot saturu, apskatot. tikai pārvērst statiskā tekstā forums.
ko izmanto Microsoft un Apertium tulkojums.
Es piesaistu testā bija tests par google apertium (tā tika izveidota pēc tam, kad tika izveidots ar Microsoft, izmantojot Azure vBET)
Varat lūdzu palaist testu Microsoft, Mazure, to var atrast:
lejupielādēt failus - > darīt ne augšupielāde - > instrumenti - > microsoftbyazuretest.php
Vienkārši augšupielādēt jūsu forums saknes mapē un ievadiet mērķa URI savā web pārlūkprogrammā
kā to salabot?Palaišanas tests Microsft Translation API, Azure
Pilnu pilnvara:
{"kļūda": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: trūkst nepieciešamo lauku/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011-12-09 02:17:06Z"}
Testa rezultāts: ï» ¿"argumenta izņēmums: nav datu nesēju informācijas atrodams pilnvaru: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
Test kļūda:
Savienojuma laiks (ms): 130.547119141
Droši vien kaut kas nav ievietot jūsuadmincp -> vBET -> Tulkojumi Sniedzējiem->Microsoft Comercial Tulkošanas API atslēgu, Debeszils(BETA)
Izmantot Microsoft tulkojumu starpniecību Azure, jums vispirms ir parakstīties uz Mcrosoft Translation API (arī brīva izvēle) šeit noklikšķiniet uz
un tad jūs reģistrēt pieteikumu šeit, aizpildot iekavas (nav lauka klienta nosaukumu, kas jāizmanto Microsoft Comercial Translation API atslēgu, Azure(BETA))
i'm sorry, es reģistrēta Microsoft API un programmas, bet es nevar definēt, kas ir debeszils API skaits.
Lūdzu, pasakiet man informāciju.
Pēdējo reizi r.dziadusz; 13-12-11 pie 20:32. Reason: Attēls izdzēsts
Here you go:
Jūsu Microsoft Comercial Translation API noslēpumu, Azure jūsu "klienta noslēpums" - sākot ar GSBlBL...
Jūsu Microsot Comercial Translation API atslēgu, Azure ir jūsu "klienta ID" - sākot ar ins...
Arī es izdzēsu savu tēlu, tāpēc, ka kāds cits varētu izmantot jūsu klienta id un klienta noslēpums, ceru jūs neiebilstat![]()